Πετράλωνα: Περισσότερα από 10 άτομα κακοποίησαν σεξουαλικά το ανήλικο αγόρι

Πετράλωνα: Περισσότερα από 10 άτομα κακοποίησαν σεξουαλικά το ανήλικο αγόρι

Η 22χρονη σήμερα αδερφή του αγοριού, κατήγγειλε πως αυτή και ο αδερφός της κακοποιήθηκαν επανειλημμένα μέσα στο ίδιο τους το σπίτι

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα άτομα τα οποία φέρονται να τον κακοποίησαν σεξουαλικά έχει αναγνωρίσει ο 17χρονος σήμερα νεαρός ο οποίος, μαζί με την αδερφή του, κατήγγειλαν τον βιασμό τους από τον πατέρα τους και από άλλους την περίοδο που ήταν εκείνος ήταν επτά ετών και η αδερφή του 12, στα Πετράλωνα. 

Η 22χρονη σήμερα αδερφή του αγοριού, κατήγγειλε πως αυτή και ο αδερφός της κακοποιήθηκαν επανειλημμένα μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Η δυσώδης υπόθεση ήρθε στο φως όταν ένας γείτονας που άρχισε να βλέπει περίεργες συμπεριφορές προσφέρθηκε να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα δωρεάν στο παιδί ώστε να μπορεί να μπει στο σπίτι. Με τη δική του βοήθεια τα παιδιά βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν για όλα όσα βίωναν και να φτάσουν, το 2017, να καταγγείλουν τα όσα έχουν γίνει χωρίς όμως η υπόθεση να προχωρήσει περαιτέρω.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, η εκπρόσωπος της αστυνομίας Κωνσταντίνα Δημογλίδου δήλωσε πως το 2017 που τα παιδιά έκαναν την καταγγελία, από την έρευνα που έγινε δεν αποδείχτηκε κάτι. Από εκεί και πέρα, όπως είπε, το λόγο πήρε η δικαιοσύνη και η υπόθεση δεν επέστρεψε στην αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kathimerini.gr, ο 17χρονος αναγνώρισε τα άτομα που τον κακοποίησαν ψάχνοντας το προφίλ που διατηρεί στο Facebook ο πατέρας του. Όσον αφορά στην κοπέλα, γνώριζε κάποια άτομα από την οικογενειακή συναναστροφή, ενώ φέρεται να έχει κακοποιηθεί και από ένα ζευγάρι με το οποίο διατηρούσε στενές σχέσεις ο πατέρας της. 

Τα παιδιά κάνουν λόγο για συγκάλυψη από τη μεριά της μητέρας τους καθώς, όπως λένε, γνώριζε τα πάντα χωρίς να κάνει τίποτα, προσθέτοντας πως σε μία περίπτωση το αγόρι βιάστηκε μπροστά της χωρίς εκείνη να αντιδράσει καθόλου. 

Η δικηγόρος της κοπέλας, κυρία Δήμητρα Πλαστήρα, μιλώντας στο kathimerini.gr, ανέφερε πως βρίσκεται εν αναμονή της έκδοσης βουλεύματος για την καταγγελία που έχει γίνει, ενώ περιμένει και τις εξελίξεις γύρω από τη μήνυση που κατατέθηκε την Άνοιξη κατά της μητέρας.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή