Έγκλημα στο Μοσχάτο: Αναζητούν συγγενικά πρόσωπα του θύματος – Οι οφειλές και ο ξυλοδαρμός

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Αναζητούν συγγενικά πρόσωπα του θύματος – Οι οφειλές και ο ξυλοδαρμός

Η συλληφθείσα, η οποία παραδέχθηκε την εμπλοκή της στον θάνατο του 50χρονου, υποστήριξε στην κατάθεσή της πως τον βοήθησε να αυτοκτονήσει σπρώχνοντας την καρέκλα για να κρεμαστεί

2' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγγενικά πρόσωπα του 50χρονου λογιστή που βρέθηκε απαγχονισμένος σε διαμέρισμα στο Μοσχάτο αναζητούν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολούνται με την υπόθεση, σε μία προσπάθεια να σκιαγραφήσουν το παρελθόν του άνδρα και να διαπιστώσουν αν ευσταθούν οι ισχυρισμοί της 47χρονης συλληφθείσας ότι η γυναίκα του 50χρονου έχει πάρει τα χρήματα πελατών του και έχει φύγει στο εξωτερικό.

Η συλληφθείσα, η οποία παραδέχθηκε την εμπλοκή της στον θάνατο του 50χρονου, υποστήριξε στην κατάθεσή της πως τον βοήθησε να αυτοκτονήσει σπρώχνοντας την καρέκλα για να κρεμαστεί. Παράλληλα φέρεται να κατέγραψε σε βίντεο τον καβγά που είχε λίγο νωρίτερα με τον 50χρονο μέσα στο σπίτι του.

Στο εν λόγω βίντεο, κατά πληροφορίες, φαίνεται το θύμα να κάθεται στον καναπέ, με την 47χρονη να του έχει περάσει ένα κορδόνι στο λαιμό και να φωνάζει: «Θα σε σκοτώσω, έχεις καταστρέψει τόσο κόσμο». 

Αυτό που προκαλεί πάντως εντύπωση στις Αρχές είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές που μίλησαν στο kathimerini.gr, στο βίντεο ο άνδρας φαίνεται να μην αντιδρά και να κοιτάζει σαστισμένος σαν να βρίσκεται υπό την επήρεια ουσιών. 

Ο ξυλοδαρμός

Πάντως η 47χρονη δεν είναι η μόνη με την οποία ο 50χρονος λογιστής είχε οικονομικές διαφορές. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από μερικές ημέρες έτερα άτομα από τα οποία ο 50χρονος φέρεται να είχε λάβει χρήματα προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει για επενδύσεις, είχαν βρεθεί στην εταιρεία που διατηρεί στην Καλλιθέα και είχαν βιαιοπραγήσει σε βάρος του.

Τότε στο σημείο κλήθηκαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. τα οποία μετέφεραν τους εμπλεκόμενους στο τμήμα. Οι δράστες του ξυλοδαρμού ανέφεραν στους αστυνομικούς πως ο 50χρονος τους χρωστά χρήματα, χωρίς να προχωρήσουν όμως στην υποβολή μήνυσης. 

Το χρονικό του εγκλήματος

Υπενθυμίζεται πως ο άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος το βράδυ της Δευτέρας (16/1) σε διαμέρισμα στο Μοσχάτο. Μαζί του βρίσκονταν και μία γυναίκα 47 ετών η οποία και συνελήφθη. 

Η γυναίκα ανέφερε στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο πως πήγε στο σπίτι του άνδρα προκειμένου να συζητήσουν και τσακώθηκαν. Τότε, όπως ισχυρίστηκε, πήρε ένα κορδόνι και προσπάθησε να τον πνίξει.

Εκείνος αντέδρασε και άρχισε να την απειλεί πως θα αυτοκτονήσει. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την εκδοχή που επικαλέστηκε η γυναίκα, το θύμα φέρεται να πήρε μία ζώνη και, με τη «βοήθεια» της συλληφθείσας, να κρεμάστηκε από ένα μονόζυγο. «Η γυναίκα στο τέλος παραδέχθηκε πως όταν ο άνδρας πέρασε το κεφάλι του μέσα από τη ζώνη, εκείνη του ζήτησε να αυτοκτονήσει και του έσπρωξε την καρέκλα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα» σημείωσαν οι ίδιες πηγές.

Η γυναίκα οδηγήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (17/1) ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και της ασκήθηκε ποινική δίωξη. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στις 12.00 το μεσημέρι της Πέμπτης.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή