Μύκονος: Νέες συλλήψεις για παράνομες οικοδομικές εργασίες

Μύκονος: Νέες συλλήψεις για παράνομες οικοδομικές εργασίες

Οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν να κάνουν εργασίες σε περιοχή προστασίας αρχαιολογικού χώρου

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός 21χρονου Αιγύπτιου και ενός 20χρονου Ρουμάνου για παράνομες οικοδομικές εργασίες προχώρησαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. στη Μύκονο, το μεσημέρι της Τετάρτης (26/4).

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν περίπου στις 15.00 να κάνουν εργασίες σε περιοχή προστασίας αρχαιολογικού χώρου, σε οικόπεδο ιδιοκτησίας ιδιωτικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στο νησί και πιο συγκεκριμένα, στην περιοχή Μπούκα – Ταγκού Μυκόνου.

Υπενθυμίζεται πως συλλήψεις για παράνομες εργασίες σημειώθηκαν και τη περασμένη Δευτέρα (24/4).

Όπως είχε γράψει το kathimerini.gr, ήταν λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι όταν τέσσερις άνδρες, δύο Έλληνες 54 και 59 ετών και δύο υπήκοοι Μπαγκλαντές 44 και 37 ετών, εντοπίστηκαν να προβαίνουν σε οικοδομικές εργασίες σε υπαίθριο χώρο της επιχείρησης «Paradise Beach». 

Ο 54χρονος, ως νόμιμος εκπρόσωπος της ιδιοκτήτριας εταιρείας της παραπάνω επιχείρησης με την επωνυμία «Paradise Resort Mykonos», δήλωσε ότι κατ’ εντολήν του λάμβαναν χώρα οι εργασίες και ότι δεν διαθέτει την απαραίτητη άδεια από τις αρμόδιες Αρχές. 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή