Στο στόχαστρο των Αρχών εργολάβος της Μυκόνου

Στο στόχαστρο των Αρχών εργολάβος της Μυκόνου

Ποινική δικογραφία εις βάρος γνωστού εργολάβου στη Μύκονο σχημάτισαν οι αρχές. Ο συγκεκριμένος φέρεται να συνεχίζει την οικοδομική δραστηριότητα παρά την αναστολή στην έκδοση οικοδομικών αδειών σε εκτός σχεδίου περιοχές

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ποινική δικογραφία εις βάρος γνωστού εργολάβου στη Μύκονο σχημάτισαν οι αρχές. Ο συγκεκριμένος φέρεται να συνεχίζει την οικοδομική δραστηριότητα παρά την αναστολή στην έκδοση οικοδομικών αδειών σε εκτός σχεδίου περιοχές. Στο «μικροσκόπιο» των δικαστικών αρχών έχουν τεθεί δύο οικοδομικές επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν πλούσιο ρεπερτόριο… στις πολεοδομικές παρανομίες. Οι Αρχές εκτιμούν ότι με τον τρόπο αυτό θα υπάρξει πλήγμα στην αυθαίρετη δόμηση στο νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επικεφαλής της έρευνας έχει τεθεί εισαγγελέας που ασχολείται με το οικονομικό έγκλημα. Την έρευνα των δικαστικών αρχών κίνησε το υπουργείο Περιβάλλοντος τον Ιούνιο, ζητώντας να ελεγχθεί σε όλα τα επίπεδα η συγκεκριμένη επιχείρηση. Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, η εταιρεία φέρεται να συνεχίζει την οικοδομική δραστηριότητα παρά την αναστολή έκδοσης οικοδομικών αδειών σε εκτός σχεδίου περιοχές της Μυκόνου. Γενικώς η επιχείρηση αυτή θεωρείται ότι βρίσκεται πίσω από τις «δύσκολες αποστολές» στις παρανομίες. Παράλληλα, ερευνάται και έτερη οικοδομική επιχείρηση η οποία συνδέεται με την προαναφερθείσα και έχει και αυτή λαμπρές επιδόσεις σε πολεοδομικές παρανομίες (έχει επανειλημμένως εντοπιστεί σε ελέγχους).

Φέρεται να συνεχίζει την οικοδομική δραστηριότητα παρά την αναστολή έκδοσης αδειών σε εκτός σχεδίου περιοχές του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ποινική δικογραφία βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της και θα ακολουθήσει η άσκηση ποινικών διώξεων. Το μόνο που απομένει είναι η ολοκλήρωση των συμπληρωματικών οικονομικών ελέγχων που ζήτησε ο εισαγγελέας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή