ΑΔΑΕ: Προς αντικατάσταση δύο μέλη του Δ.Σ.

ΑΔΑΕ: Προς αντικατάσταση δύο μέλη του Δ.Σ.

Η συνεδρίαση του Δ.Σ. που προγραμματιζόταν για σήμερα, αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας Elias 

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναβάλλεται η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΑΔΑΕ με θέμα την επιβολή προστίμου ύψους 100.000 ευρώ στην ΕΥΠ για την υπόθεση των υποκλοπών, καθώς και για το γεγονός ότι δεν έδωσε πρόσβαση στους φακέλους των παρακολουθήσεων, μεταξύ άλλων, και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη.

Ειδικότερα, η συνεδρίαση του Δ.Σ. που προγραμματιζόταν για σήμερα, κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου, αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας Elias. 

Σημειώνεται, παράλληλα, ότι ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, απέστειλε χθες το βράδυ πρόσκληση για Διάσκεψη των Προέδρων, στην οποία θα ληφθούν αποφάσεις για αλλαγές στη σύνθεση του Δ.Σ. της ΑΔΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο εκ των μελών του Δ.Σ. πρόκειται να αντικατασταθούν, ενώ ένας εκ των συμμετεχόντων στη διάσκεψη θα αναλάβει τον ρόλο του αντιπροέδρου.

Η αναβληθείσα συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΑΔΑΕ προγραμματίζεται για την Παρασκευή και κατά συνέπεια αναμένεται να πραγματοποιηθεί υπό τη νέα σύνθεση που θα προκύψει από την αυριανή διάσκεψη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT