Αγρίνιο: Μαθητές της Δ’ Δημοτικού πιάστηκαν στα χέρια

Αγρίνιο: Μαθητές της Δ’ Δημοτικού πιάστηκαν στα χέρια

Υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν υπήρξε ρήξη οργάνου, κάτι που αποκλείστηκε

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περιστατικό ενδοσχολικής βίας σημειώθηκε σε δημοτικό σχολείο στο Αγρίνιο, με αποτέλεσμα μια μαθήτρια να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, το περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη, όταν αρχικά δύο μαθητές της Δ΄ τάξης διαπληκτίστηκαν, με αφορμή κοροϊδευτικά σχόλια που δεχόταν ο μικρότερος αδελφός του ενός.

Σύντομα, η ένταση κλιμακώθηκε και τα πνεύματα οξύνθηκαν, ώσπου πέντε δάσκαλοι που βρίσκονταν κοντά, επενέβησαν για να χωρίσουν τους μαθητές.

Από το περιστατικό τραυματίστηκε μία μαθήτρια, η οποία μεταφέρθηκε με πόνους στο νοσοκομείο του Αγρινίου.

Στη συνέχεια, οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη μεταφορά της στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν υπήρξε ρήξη οργάνου, κάτι που αποκλείστηκε.

Αφού δόθηκαν οδηγίες στους γονείς, η μαθήτρια έλαβε εξιτήριο αργά το απόγευμα. Σύμφωνα με το τοπικό Μέσο acheloostvnews.gr, το περιστατικό έχει αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης και προβληματισμού και γίνεται προσπάθεια να διευθετηθεί στο πλαίσιο του σχολείου και των οικογενειών των μαθητών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή