Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Προσήχθη ξανά για κατάθεση ο κρεοπώλης

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Προσήχθη ξανά για κατάθεση ο κρεοπώλης

Η οικογένεια του 31χρονου κατηγορεί για ψευδή κατάθεση τον 50χρονο, που ήταν ο τελευταίος που είδε τον νεαρό προτού χαθούν τα ίχνη του

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις αστυνομικές Αρχές καταθέτει εκ νέου ο 50χρονος κρεοπώλης, σχετικά με την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι, με τον οποίο είχαν οικονομικές διαφορές.

Νωρίτερα, η οικογένεια του 31χρονου κατηγόρησε για ψευδή κατάθεση τον 50χρονο, που ήταν ο τελευταίος που είδε τον νεαρό προτού χαθούν τα ίχνη του.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 31χρονου επιβεβαίωσε ότι κατατέθηκε μήνυση «από τις δύο αδελφές και τη μητέρα του Μπάμπη. Τα αδικήματα που έχουμε καταγγείλει είναι ανθρωποκτονία εκ προθέσεως κατά παντός υπαιτίου και συμμέτοχου και το έτερο αδίκημα, προσωποποιημένο στον κρεοπώλη είναι η ψευδής κατάθεση».

«Μιλάμε για έναν άνθρωπο που εμπαίζει όλες τις Αρχές που έχουν ασχοληθεί με το συγκεκριμένο ζήτημα. Εχει υποπέσει σε αντιφάσεις που είναι ακατανόητες, με αστείες δικαιολογίες, σε διάφορα χρονικά διαστήματα. Συνεπώς καταγγείλαμε και αυτή την πράξη» πρόσθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας. 

Αντιφάσεις

Υπενθυμίζεται πως ο 50χρονος έχει επιβεβαιωμένα πέσει σε αντιφάσεις, αφού στην αρχική του κατάθεση είχε ισχυριστεί πως ο 31χρονος τον είχε καλέσει εκείνο το βράδυ για να συναντηθούν, ενώ φαίνεται να προκύπτει πως ήταν ο 50χρονος που κάλεσε τον 31χρονο για να συναντηθούν.

Ο 50χρονος και ο 31χρονος είχαν διαφωνήσει έντονα πριν την εξαφάνιση του δεύτερου για χρήματα που του χρωστούσε ο κρεοπώλης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ. Ενα από τα μηνύματα που στάλθηκαν από τον 31χρονο στον κρεοπώλη λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά που μου χρωστάς γιατί φεύγω Ιταλία».

Οπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, τα μηνύματα αυτά είχαν διαγραφεί από το κινητό του 50χρονου αλλά οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. τα ανέκτησαν από την υπηρεσία cloud.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή