Κ. Πολυχρονόπουλος: Θα κινηθώ νομικά σε βάρος όσων επιδίδονται σε συκοφαντίες

Κ. Πολυχρονόπουλος: Θα κινηθώ νομικά σε βάρος όσων επιδίδονται σε συκοφαντίες

«Οποιος κινείται εναντίον του “Αλλου Ανθρώπου” θα με βρει απέναντί του και θα κληθεί να υποστεί όλες τις νόμιμες συνέπειες», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας

2' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την απόφαση να κινηθεί νομικά «σε βάρος όσων επιδίδονται αλόγιστα και άκριτα σε συκοφαντίες», γνωστοποίησε τη Δευτέρα ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Αλλος Ανθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

Οπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «σήμερα έγινε η αρχή προκειμένου να λάμψει η αλήθεια, να αποκατασταθεί το όνομα του “Αλλου Ανθρώπου” και μαζί με αυτό, η εμπιστοσύνη του κόσμου στην αλληλεγγύη, στην προσφορά, στην ανθρωπιά».

«Αποφάσισα να καταθέσω μηνύσεις και να κινηθώ νομικά σε βάρος όσων επιδίδονται αλόγιστα και άκριτα σε συκοφαντίες, αμαυρώνοντας την ιδέα του “Αλλου Ανθρώπου”, σκορπώντας καχυποψία, αναλήθειες, ψέματα και διχόνοια», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Υπογραμμίζει δε πως «όποιος κινείται εναντίον του “Αλλου Ανθρώπου” θα με βρει απέναντί του και θα κληθεί να υποστεί όλες τις νόμιμες συνέπειες».

Αναλυτικά η δήλωση του Κ. Πολυχρονόπουλου

«Σήμερα έγινε η αρχή προκειμένου να λάμψει η αλήθεια, να αποκατασταθεί το όνομα του “Αλλου Ανθρώπου” και μαζί με αυτό και η εμπιστοσύνη του κόσμου στην αλληλεγγύη, στην προσφορά, στην ανθρωπιά. Εχω πάρει την απόφαση να παλέψω, όχι για εμένα αλλά για τους χιλιάδες ανθρώπους τους οποίους αγκάλιαζε καθημερινά ο “Αλλος Ανθρωπος” με μεγάλη προσπάθεια και αγάπη, αλλά και για τους εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που ακόμα και σήμερα συνεχίζουν να πιστεύουν στο “όραμά” μου, που με συναντούν τυχαία στον δρόμο ή μου στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης, μοιράζοντάς μου απλόχερα κουράγιο και ελπίδα, ακόμα και στις δύσκολες αυτές στιγμές, όπως ακριβώς κάνει και ο “Αλλος Ανθρωπος”.

Στα πλαίσια αυτά και έχοντας κίνητρο την αγάπη και την υποστήριξη του κόσμου αποφάσισα να καταθέσω μηνύσεις και να κινηθώ νομικά σε βάρος όσων επιδίδονται αλόγιστα και άκριτα σε συκοφαντίες, αμαυρώνοντας την ιδέα του “Αλλου Ανθρώπου” και σκορπώντας καχυποψία, αναλήθειες, ψέματα και διχόνοια. Και αυτή, όπως προείπα, είναι μόνο η αρχή. Από εδώ και πέρα όποιος κινείται εναντίον του “Αλλου Ανθρώπου” θα με βρει απέναντί του και θα κληθεί να υποστεί όλες τις νόμιμες συνέπειες.

Το οφείλω σε εμένα, σε εσάς, στην ιδέα του “Αλλου Ανθρώπου” την οποία πρέπει πάση θυσία να διατηρήσουμε ζωντανή. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο καλώ όσους από εσάς μπορείτε και θέλετε να συνεισφέρετε σε υλικά και μόνο αγαθά (τρόφιμα, γάλα, φρυγανιές, καφέ, κρουασάν, μπολάκια, ποτηράκια, κέικ κ.λπ.), προκειμένου να διατηρηθεί το κοινωνικό έργο του “Αλλου Ανθρώπου”, το οποίο τις τελευταίες μέρες βάλλεται και έχει υποστεί βλάβη, με αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να κινδυνεύουν να μείνουν νηστικοί, χωρίς νερό, χωρίς φαγητό, χωρίς αγάπη. Και σας καλώ, όχι μόνο να στείλετε πράγματα, αλλά, όπως λέω από την αρχή που ξεκινήσαμε, να τα φέρετε και να τα μαγειρέψουμε μαζί στη Μεγάλου Αλεξάνδρου 109 Κεραμεικός, εκεί που είμαστε κάθε μέρα από Τρίτη έως και Κυριακή από 10:00-17:00. Γιατί ο Αλλος είσαι ΕΣΥ!!

Ο “Αλλος Ανθρωπος” μας έχει ανάγκη πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Σας ευχαριστώ από καρδιάς».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT