Ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου από την χώρα ο 70χρονος για την υπόθεση της Αννυς

Ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου από την χώρα ο 70χρονος για την υπόθεση της Αννυς

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα αφέθηκε μετά τη δίωρη απολογία του στην 10η τακτική ανακρίτρια ο 70χρονος που επιβεβαίωσε ψευδώς ότι η 25χρονη μητέρα της Άννυς είχε δώσει το παιδί σε μια φίλη της.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι είχε γνώση για την τύχη του παιδιού, είπε ότι στις 21 Απριλίου που μαζί με τον Νικολάι πήγαν στο σπίτι της Μιχαήλ Βόδα για να μεταφέρουν έναν καναπέ ο δράστης ηταν απολύτως ψύχραιμος ενώ δεν παρατήρησε κάτι περίεργο στο σπίτι.

Ο 70χρονος ρωτήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες  απο τη δικαστική λειτουργο εάν είδε στο σπίτι ψυγεία μεταφοράς και απάντησε αρνητικά. Δήλωσε πως μετάνιωσε που είπε ψέματα «έτσι μου είπε για το παιδί, έτσι είπα. Τον Σάββα τον ήξερα 3-4 χρόνια. Δεν υποψιάστηκα τίποτα». Ο συνήγορος και δικηγόρος της μητέρας της Αννυς, Σταύρος Γεωργίου δήλωσε ότι υπέβαλε αίτημα να έρθει από τη Βουλγαρία και να καταθέσει ο Νικολάι ενώπιον των ελληνικών ανακριτικών αρχών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή