Προφυλακιστέος ο πρώην αξιωματικός Παν. Κατσής για την υπόθεση των Λέοπαρντ

Προφυλακιστέος ο πρώην αξιωματικός Παν. Κατσής για την υπόθεση των Λέοπαρντ

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο πρώην αξιωματικός Παναγιώτης Κατσής μετά την απολογία του στον ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή, που διερευνά μέρος της σύμβασης για την προμήθεια των Λέοπαρντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι τα 3 εκατ.  ευρώ που βρέθηκαν στο λογαριασμό του προέρχονται από δωροδοκία από τη γερμανική εταιρεία Reinhmental προκειμένου αυτή  να αναλάβει υποκατασκευαστικό έργο της προμήθειας των Λέοπαρντ ύψους 120 εκατ. ευρώ. 

Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι τα 2 εκατομμύρια ανήκουν στον Παν. Ευσταθίου κάτι που και ο τελευταίος επιβεβαίωσε με δήλωσή του στον ανακριτή.

Σε ότι αφορά στα υπόλοιπα ο Παναγιώτης Κατσής υποστήριξε ότι του τα έδωσε ο κ. Ευσταθίου προκειμένου να τον στηρίξει οικονομικά, καθώς εκείνο το διάστημα αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Να σημειωθεί ότι  ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε στον ανακριτή ότι διατηρούσε εδώ και χρόνια φιλικούς  δεσμούς με τον κ. Ευσταθίου.

Τις επόμενες ημέρες θα κληθούν να απολογηθούν τρία ακόμη άτομα που φέρονται  να εμπλέκονται στην υπόθεση. Πρόκειται για τον αντιπρόσωπο της Reinhmental κ. Ευσταθίου, τη σύζυγο του που φαίνεται ως συνδικαιούχος σε λογαριασμούς του και ένα ακόμη πρώην στρατιωτικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή