Ν.Δ.: Πρότυπα σχολεία, τα κολέγια των φτωχών

Ν.Δ.: Πρότυπα σχολεία, τα κολέγια των φτωχών

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Τα Πρότυπα Σχολεία είναι τα κολέγια των φτωχών», ανέφερε χθες η συντονίστρια Μορφωτικών Υποθέσεων της Ν.Δ. Σοφία Βούλτεψη, καθώς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βάλλει κατά της «αντιμεταρρύθμισης Μπαλτά». Aλλωστε και μεγάλη μερίδα της κοινής γνώμης αντιδρά σε όσα έχει ήδη έχει νομοθετήσει ή έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. «Η Ν.Δ., ένα λαϊκό κόμμα, δεν θα δεχθεί μία αριστερή νομενκλατούρα, που έχει τελειώσει τα πιο ακριβά σχολεία της χώρας, να καταστρέψει τα σχολεία της μεσαίας τάξης», πρόσθεσε η κ. Βούλτεψη και δεσμεύθηκε ότι «την αποκατάσταση της λαϊκής νομιμότητας θα την κάνουμε εμείς».

«Η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας αρνείται την αξιολόγηση. Επανερχόμαστε σε μια κατάσταση που το κόμμα θα έχει ξανά τον πρώτο λόγο στη διοίκηση της εκπαίδευσης», τόνισε ο υπεύθυνος του τομέα Παιδείας της Ν.Δ. Θεόδωρος Φορτσάκης, προτείνοντας τη δημιουργία τμήματος στελεχών Παιδείας στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, ενώ δήλωσε αναγκαία μια νέα, ουσιαστική αναδιάρθρωση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή