Την κυκλοφορία των εφημερίδων επηρεάζει η τραπεζική αργία

Την κυκλοφορία των εφημερίδων επηρεάζει η τραπεζική αργία

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την κυκλοφορία των εφημερίδων επηρεάζει, πλέον, η παρατεταμένη τραπεζική αργία και η εφαρμογή των κεφαλαιακών ελέγχων, καθώς έχουν προκληθεί αντικειμενικές δυσκολίες στην προμήθεια χαρτιού και σε άλλα στάδια εκτύπωσης και διανομής των εντύπων.

Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα, επισημαίνει ότι, εξαιτίας των αντικειμενικών δυσχερειών που έχουν προκληθεί, αναστέλονται οι κυρώσεις που προβλέπονται για τις εφημερίδες που υπάγονται στο καθεστώς των κρατικών δημοσιεύσεων.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η αναστολή κυρώσεων για ενδεχόμενη μερική ή ολική παύση κυκλοφορίας ισχύει από τις 28 Ιουνίου 2015, ημερομηνία έκδοσης της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) για την επιβολή κεφαλαιακών ελέγχων στις τράπεζες, «και για τουλάχιστον 15 ημέρες μετά την αποκατάσταση της τραπεζικής λειτουργίας και των συναλλαγών με βάση την αρχή της επιείκειας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή