Επίσκεψη Κυρ. Μητσοτάκη στο ΣτΕ

Επίσκεψη Κυρ. Μητσοτάκη στο ΣτΕ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και το Συμβούλιο της Επικρατείας, μετά τον Αρειο Πάγο, επισκέφθηκε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας όπου είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Δικαστηρίου, Νικόλαο Σακελλαρίου, αλλά και τους αντιπροέδρους του ΣτΕ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος ξεκίνησε από χθες σειρά συναντήσεων με τις ηγεσίες των ανωτάτων δικαστηρίων παρέμεινε επί 45 λεπτά στο γραφείο του Προέδρου του ΣτΕ όπου ενημερώθηκε για τα μείζονος σημασίας θέματα που απασχολούν το ανώτατο δικαστήριο ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει ο διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών.

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας υποδεχόμενος τον κ. Μητσοτάκη ανέφερε ότι «ο καιρός είναι βροχερός αλλά θα ανοίξει» για να ακολουθήσει σχόλιο από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «εύχομαι αυτό που λέτε να είναι συμβολικό και για τη χώρα».

Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε και η στιχομυθία που ακολούθησε, όταν διερχόμενοι μπροστά από την προτομή του Ελευθερίου Βενιζέλου, που κοσμεί το ισόγειο του δικαστηρίου, ο Πρόεδρος του ΣτΕ εξήρε το έργο του μεγάλου πολιτικού που υπήρξε και ιδρυτής του Συμβουλίου της Επικρατείας αναφερόμενος στην κοινή καταγωγή του σημερινού Προέδρου της ΝΔ.

Από την πλευρά του ο κ. Μητσοτάκης υπερθεμάτισε των λεγομένων του κ. Σακελλαρίου, χαρακτηρίζοντας τον Ελευθέριο Βενιζέλο «μεταρρυθμιστή και οραματιστή των δημοκρατικών θεσμών της χώρας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή