Εκτός ΜΕΘ ο Παπαδήμος

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ομαλά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, ο οποίος συνεχίζει τη νοσηλεία του στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός». Χθες, ο πρώην πρωθυπουργός εξήλθε της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στην οποία είχε εισαχθεί το βράδυ της Πέμπτης, λίγες ώρες μετά τον τραυματισμό του, για καλύτερη παρακολούθηση της κατάστασης της υγείας του και κυρίως εξαιτίας του τραύματος στον δεξί του μηρό, το οποίο σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του είναι και το πιο βαθύ. Υπενθυμίζεται ότι από την έκρηξη του παγιδευμένου δέματος ο Λουκάς Παπαδήμος υπέστη πολλά τραύματα σε θώρακα, κοιλιακή χώρα και πόδια, αρκετά εκ των οποίων ήταν επιφανειακά και αντιμετωπίστηκαν εξαρχής στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του «Ευαγγελισμού». Ειδικά όμως για το τραύμα στον δεξί μηρό χρειάστηκε χειρουργικός καθαρισμός ο οποίος έγινε το βράδυ της Πέμπτης. Σύμφωνα με τη χθεσινή ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου, ο κ. Παπαδήμος παρέμενε και χθες αιμοδυναμικά σταθερός και με ομαλή εξέλιξη των τραυμάτων.

Οι θεράποντες ιατροί τις προηγούμενες ημέρες προχώρησαν σε αλλαγές τραυμάτων οι οποίες έγιναν επί κλίνης. Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις, δεν κρίθηκε απαραίτητος τουλάχιστον έως και χθες, νέος χειρουργικός καθαρισμός του τραύματος στον δεξί μηρό. Ο κ. Παπαδήμος αναμένεται να παραμείνει για λίγα 24ωρα στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και εφόσον η κατάσταση της υγείας του συνεχίσει να εξελίσσεται ομαλά, ο σχεδιασμός είναι να μεταφερθεί σε θάλαμο του 10ου ορόφου του «Ευαγγελισμού».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή