Ατρόμητοι

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μόλις 114 μέτρα ψηλά στην πόλη του Σάο Πάολο είναι το σκοινί των ατρόμητων ακροβατών. Και λέμε μόλις, γιατί το μήκος του είναι 510 μέτρα, γεγονός που το καθιστά το μακρύτερο εγχείρημα για τους παράτολμους σε όλη την Αμερική. REUTERS/Carla Carniel

Ατρόμητοι-1

REUTERS/Benoit Tessier

Ατραξιόν

Και ξαφνικά τα μεγάλα καταστήματα στις μητροπόλεις του κόσμου γέμισαν με βούλες. Εξαιτίας του οίκου Luis Vuitton και της συνεργασίας με την καλλιτέχνιδα από την Ιαπωνία και τις διάσημες βούλες της Γιαγιόι Κουσάμα. Οχι μόνο τα έργα της αλλά και η μορφή της, σε τεράστια μπαλόνια ή όπως στην εικόνα, ως ρομπότ που ζωγραφίζει βούλες, έχουν κατακλύσει τα καταστήματα του οίκου με τον κόσμο να σπεύδει να τα φωτογραφίσει.

Ατρόμητοι-2

REUTERS/Felipe Iruata

Καρναβάλια

Το πόσο σοβαρή δουλειά χρειάζεται για την δημιουργία των αρμάτων αλλά και των κουστουμιών, των χορογραφιών, των θεμάτων και της μουσικής από κάθε σχολή σάμπα στην Βραζιλία φαίνεται στην φωτογραφία. Ολα μελετημένα, μετρημένα και ζυγισμένα ένα σχεδόν χρόνο πριν, για να φτάσουν αυτές τις ημέρες κοντά στην υλοποίηση των σχεδίων τους όπως αυτά που φαίνονται στην φωτογραφία από την σχολή Vai Vai.

Ατρόμητοι-3

EPA/JESUS DIGES

Κίτρινο και πορτοκαλί

Με το σκουπόξυλο σπάει τους κρυστάλλους από το κρύο η κυρία στην Ναβάρα της Ισπανίας. Η πολιτική προστασία της χώρας προειδοποίησε με κίτρινη και πορτοκαλί βαθμίδα κινδύνου για το ψύχος στην περιοχή που μπορούν να φτάσει και τους -10 βαθμούς Κελσίου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή