Μετά την άσφαλτο, τα αυτοκίνητα

Μετά την άσφαλτο, τα αυτοκίνητα

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολλές φορές έχουμε δημοσιεύσει φωτογραφίας της «Τελευταίας γενιάς», των ακτιβιστών για το περιβάλλον που κολλούν τα χέρια τους σε τζάμια εταιριών ή στην άσφαλτο, σταματώντας την κίνηση σε κεντρικές αρτηρίες. Το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν οι άμεσες αντιδράσεις των οδηγών που τους μετέφεραν πριν προλάβουν να κολλήσουν τα χέρια τους. Τώρα οι ακτιβιστές βρήκαν ένα καινούργιο τρόπο. Απλώνουν την κόλλα στα λάστιχα του αυτοκινήτου και κολλούν εκεί το χέρι τους. Ετσι έγινε και με τον διαδηλωτή της εικόνας στο Βερολίνο που απομακρύνθηκε στην άκρη του δρόμου μαζί με την ρόδα για να τον ξεκολλήσει με διαλυτικά ο αστυνομικός. REUTERS/Fabrizio Bensch

Μετά την άσφαλτο, τα αυτοκίνητα-1

AP Photo/Michal Dyjuk

Μια σημαντική δουλειά

Για δύο χρόνια θα διαρκέσουν οι εργασίες συντήρησης στο μουσείο. Σκοπός να καταφέρουν να διασώσουν για το μέλλον τα 8.000 παιδικά παπούτσια του στρατοπέδου συγκέντρωσης στο Αουσβιτς -Μπίρκεναου, τόπος μαρτυρικού θανάτου για 1,1 εκατ. ανθρώπους.

Μετά την άσφαλτο, τα αυτοκίνητα-2

EPA/Beate Oma Dahle

Τα μάτια

Τα χρόνια έχουν περάσει αλλά η γοητεία των ματιών της παραμένει ίδια. Η ηθοποιός και σκηνοθέτης Λιβ Ούλμαν ποζάρει για τον φακό με αφορμή ένα ντοκιμαντέρ για την ζωή της με τίτλο «Liv Ullmann – A Road Less Travelled», σκηνοθετημένο από τον Dheeraj Akolkar στο Οσλο.

Μετά την άσφαλτο, τα αυτοκίνητα-3

EPA/FLAVIO BRANCALEONE

Μόδα με φούντες

Εβδομάδα μόδας στο Σίδνεϊ με το μοντέλο της φωτογραφίας να παρουσιάζει τον οίκο μόδας Youkhana.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή