Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης Μο Φάρα σε στοιχειωμένο κάστρο

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης Μο Φάρα σε στοιχειωμένο κάστρο

2' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Τη δόξα πολλοί εμίσησαν, το χρήμα ουδείς», λέει το γνωστό ρητό και σε αυτό υπακούουν ακόμα και Ολυμπιονίκες που φέρουν, μάλιστα, και τον τίτλο του Σερ. Ο τέσσερις φορές «χρυσός» Ολυμππιονίκης Μο Φάρα θα βρεθεί σε στοιχειωμένο κάστρο προκειμένου να πάρει μέρος, με άλλες διασημότητες, στο γνωστό βρετανικό ριάλιτι «I’m Celebrity… Get me Out Of Here». Η απόφασή του έχει προβληματίσει τα εκατομμύρια των θαυμαστών του καθώς βρισκόμαστε σε ολυμπιακή χρονιά και ο, γεννημένος στη Σομαλία, Βρετανός αθλητής έχει ως στόχο να υπερασπιστεί τους τίτλους του στο Τόκιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Suncream: Off ❌ Thermals: On ✅ It’s time to meet your 2020 Campmates! Hit the link in our bio to watch their exclusive interviews. The Castle’s calling as @antanddec return with all new #ImACeleb, Sunday at 9pm on @itv, @wearestv1 and ITV Hub 🏰

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη I’m A Celebrity… (@imacelebrity) στις

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 15 Νοεμβρίου και ο Μο Φάρα θα εισπράξει για τη συμμετοχή του 300.000 λίρες. Ο Μο Φάρα, την τελευταία δεκαετία, κυριαρχεί στα αγωνίσματα των 5.000 μ. και των 10.000 μ. «Θα με δουν έτσι όπως δεν με έχουν δει ποτέ. Δεν θα έχω τις ανέσεις που έχω συνηθίσει αλλά θα πάω εκεί και θα είμαι ο εαυτός μου», τόνισε ο αθλητής που από το 2017 συγκαταλέγεται στους «ιππότες του στέμματος». Εκτός από τον Ολυμπιονίκη θα υπάρχουν και άλλες διασημότητες, όπως η παρουσιάστρια Βικτώρια Ντέρμπισάιρ, η «χρυσή» Παραολυμπιονίκης στον ακοντισμό Χόλι Άρνολντ κ.α. Το συγκεκριμένο ριάλιτι διεξάγεται στη ζούγκλα της Αυστραλίας αλλά εφέτος, λόγω του νέου κορωνοϊού, θα πραγματοποιηθεί στη Β. Ουαλία.

Βάση για τα γυρίσματα του ριάλιτι επιβίωσης θα αποτελέσει το κάστρο Γκόρις της Βόρειας Ουαλίας, η ιστορία του οποίου και των πρώτων ιδιοκτητών του έχει τις ρίζες της στον Μεσαίωνα ενώ κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου ο χώρος χρησιμοποιήθηκε από την κυβέρνηση για να στεγαστούν πρόσφυγες. Ίσως η επιβίωση να αποδειχθεί δυσκολότερη για τις διασημότητες που θα πάρουν μέρος στο παιχνίδι διότι το Κάστρο λέγεται ότι είναι στοιχειωμένο. Τον τελευταίο αιώνα υπάρχουν διηγήσεις κατοίκων της περιοχής που αναφέρουν ότι αντίκρισαν ακέφαλα πλάσματα, ανθρώπους που πέθαναν πριν από αρκετά χρόνια, όπως και ότι έχουν ακούσει ουρλιαχτά, βήματα κλπ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το εντυπωσιακό κάστρο γίνεται μέρος σκηνικού για τηλεοπτικά ή κινηματογραφικά γυρίσματα. Το 1996 χρησιμοποιήθηκε ως σκηνικό για τον «Πρίγκιπα Βαλάντ», μία ταινία που βασίζεται στον μύθο του Βασιλιά Αρθούρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή