Ούντο Μπούλμαν στο kathimerini.gr: Ο γερμανικός λαός θέλει τον Σολτς ως καγκελάριο

Ούντο Μπούλμαν στο kathimerini.gr: Ο γερμανικός λαός θέλει τον Σολτς ως καγκελάριο

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Οι σοσιαλδημοκράτες υποψήφιοι, μέλη και υποστηρικτές μας έκαναν μια τεράστια προσπάθεια κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας και το αποψινό αποτέλεσμα είναι η ανταμοιβή τους», δήλωσε στο kathimerini.gr από τα κεντρικά του SPD ο ευρωβουλευτής του κόμματος και μέλος του προεδρείου, Ούντο Μπούλμαν.

Κληθείς να σχολιάσει τα πρώτα αποτελέσματα, τόνισε: «Είμαστε πολύ ευγνώμονες για τη στήριξη των Γερμανών ψηφοφόρων. Απόψε θα γιορτάσουμε τα αποτελέσματά μας, αλλά προσβλέπουμε και στο μέλλον. Τώρα πρέπει να οικοδομήσουμε μια προοδευτική κυβέρνηση υπό την ηγεσία του SPD. Όχι μόνο τις τελευταίες εβδομάδες της εκστρατείας αλλά και στην στοχευμένη επιλογή του κόσμου στον Όλαφ Σολτς είδαμε ότι ο γερμανικός λαός τον θέλει ως καγκελάριο και το SPD στην κυβέρνηση».

 «Τώρα ως σοσιαλδημοκράτες θα εργαστούμε για την εξεύρεση εταίρων που θα αντιμετωπίσουν τις πολλές επείγουσες προκλήσεις της εποχής μας. Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι η Γερμανία και η Ευρώπη βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής, υποστηρίζοντας την κοινωνική ισότητα και πρόοδο και μια ενωμένη και ισχυρή Ευρώπη στην κόσμος», κατέληξε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή