Μαλαισία: Αδέρφια, 6 και 3 ετών, πήραν το αυτοκίνητο του μπαμπά τους για να πάνε «για παιχνίδια»

Μαλαισία: Αδέρφια, 6 και 3 ετών, πήραν το αυτοκίνητο του μπαμπά τους για να πάνε «για παιχνίδια»

«Η μαμά είναι στο σπίτι και εμείς πηγαίνουμε στο παιχνιδάδικο» λέει ο μεγάλος, με το μικρό να συμπληρώνει «θέλουμε να αγοράσουμε ένα μαύρο αυτοκινητάκι». 

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο αδέρφια, ηλικίας 6 και 3 χρόνων, πήραν το αυτοκίνητο των γονιών τους για μια «νυχτερινή βόλτα για ψώνια», το βράδυ της Τετάρτης, στο νησί Langkawi της Μαλαισίας

Τα δύο νήπια έριξαν το αυτοκίνητο πάνω σε στύλο φωτισμού και εντοπίστηκαν σώα από την αστυνομία.  

Ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, Σάριμαν Ασάρι ανέφερε πως το ασημί Toyota Vios κίνησε την προσοχή πολλών άλλων οδηγών, εκ των οποίων κάποιοι το καταδίωξαν, υποψιαζόμενοι πως ο οδηγός του «ήταν μεθυσμένος». 

Σύμφωνα με τον Ασάρι, τα αγόρια βγήκαν κρυφά από το σπίτι «ενώ η μητέρα τους ήταν στο μπάνιο κι ο πατέρας τους κοιμόταν» και πήραν το όχημα. Έκαναν μια διαδρομή περίπου 2,5 χιλιομέτρων, πιθανώς «για πάνε να αγοράσουν νέα αυτοκινητάκια», προτού η κολόνα σταματήσει την πορεία τους. 

Μάλιστα, βίντεο λεπτού που αναρτήθηκαν κι έγιναν viral στο Facebook φέρεται να δείχνουν τα δύο πιτσιρίκια να κάθονται στη θέση του οδηγού και να λένε πως θέλουν να πάνε σε κατάστημα παιχνιδιών για να πάρουν καινούργιο αυτοκινητάκι. «Η μαμά είναι στο σπίτι και εμείς πηγαίνουμε στο παιχνιδάδικο» λέει ο μεγάλος, με το μικρό να συμπληρώνει «θέλουμε να αγοράσουμε ένα μαύρο αυτοκινητάκι». 

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 6χρονος είχε ένα μικρό σκίσιμο στο πηγούνι του ενώ ο αδερφός του δεν τραυματίστηκε. 

Η αστυνομία ενημέρωσε τον 28χρονο πατέρα και την 22χρονη μητέρα να παραλάβουν τα παιδιά τους από το τμήμα, ενώ έρευνα διενεργείται για το συμβάν. 

Πηγή: CNN/SCMP

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή