Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη εμφάνιση μετά το χειρουργείο

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη εμφάνιση μετά το χειρουργείο

Εθεάθη σε αυτοκίνητο που οδηγούσε η μητέρα της, κοντά στο κάστρο του Ουίνδσορ

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Κέιτ Μίντλετον εθεάθη τη Δευτέρα για πρώτη φορά εδώ και μήνες, μετά την περιπέτεια της υγείας της, κοντά στο κάστρο του Ουίνδσορ, στα περίχωρα του Λονδίνου.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ στα μέσα του Ιανουαρίου, το παλάτι του Κένσιγκτον ανακοίνωσε ότι νοσηλευόταν στο πλαίσιο μιας προγραμματισμένης χειρουργικής επέμβασης και ότι δεν θα ήταν σε θέση να επανέλθει στις δημόσιες υποχρεώσεις της πριν από το Πάσχα.

Τη Δευτέρα, η 42χρονη Κέιτ Μίντλετον «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό να κάθεται στη θέση του συνοδηγού, στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η μητέρα της, Κάρολ.

Επισημαίνεται πως η πολύμηνη απουσία της πριγκίπισσας από τα φώτα της δημοσιότητας, τροφοδότησε φήμες για την κατάσταση της υγείας της, με το hashtag #WhereisKate να γίνεται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την περασμένη Πέμπτη, εκπρόσωπος του παλατιού του Κένσινγκτον δήλωσε στο Fox News πως η ενημέρωση του Ιανουαρίου παραμένει σε ισχύ. «Η πριγκίπισσα αναρρώνει στο σπίτι της στο Ουίνδσορ», ανέφερε, προσθέτοντας ότι είναι «καλά».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή