ΗΠΑ: Αναγκαστική προσγείωση Boeing λόγω «πιθανού μηχανικού προβλήματος»

ΗΠΑ: Αναγκαστική προσγείωση Boeing λόγω «πιθανού μηχανικού προβλήματος»

«Το αεροσκάφος έφτασε στην πύλη χωρίς κάποια εξωτερική βοήθεια και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν κανονικά», αναφέρει η American Airlines

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αεροσκάφος Boeing της American Airlines προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο του Λος Αντζελες χθες Τετάρτη, αφού ο πιλότος ανέφερε πιθανό μηχανικό πρόβλημα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η αεροπορική εταιρεία.

Το 23 ετών Boeing BA.N 777 αναχώρησε από το Dallas Fort Worth του Τέξας και προσγειώθηκε στο Λος Αντζελες της Καλιφόρνια χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα, σύμφωνα με την American Airlines.

«Το αεροσκάφος έφτασε στην πύλη χωρίς κάποια εξωτερική βοήθεια και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν κανονικά», πρόσθεσε η εταιρεία.

Η Boeing παρέπεμψε στην American Airlines για περαιτέρω πληροφορίες.

Σημειώνεται ότι οι ρυθμιστικές αρχές, οι αεροπορικές εταιρείες, οι επιβάτες, ακόμη και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της Boeing βρίσκονται σε κατάσταση αναταραχής έπειτα από μια σειρά προβλημάτων κατά τη διάρκεια πτήσεων και μια σταθερή πτώση στα πρότυπα ποιότητας της εταιρείας.

Ο τελευταίος «πονοκέφαλος» για την Boeing ήρθε τη Δευτέρα, όταν ένα 787 Dreamliner που εκτελούσε πτήση από την Αυστραλία προς τη Νέα Ζηλανδία είχε μια απότομη βύθιση εν μέσω πτήσης, τραυματίζοντας αρκετούς επιβάτες.

Με πληροφορίες από Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή