Γάτα μπήκε σε κουτί της Amazon και εστάλη «πακέτο» 1.600 χλμ. μακριά

Γάτα μπήκε σε κουτί της Amazon και εστάλη «πακέτο» 1.600 χλμ. μακριά

Βρέθηκε από τον διανομέα της Amazon σώα σχεδόν μία εβδομάδα μετά

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι γάτες αγαπούν τα κουτιά – όλοι το ξέρουν αυτό. Ομως, η αγάπη αυτή έβαλε σε μπελάδες μια γάτα στη Γιούτα και μαζί και την οικογένειά της. 

Η Γκαλεάνα εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το σπίτι της, πυροδοτώντας τις αγωνιώδεις, πολυήμερες έρευνες των κηδεμόνων της. 

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά, το μυστήριο λύθηκε. Η Γκαλεάνα είχε τρυπώσει, παίζοντας, στο κουτί μιας αποστολής της Amazon. Καθώς οι κηδεμόνες της έδωσαν για επιστροφή το δέμα, κάπως έτσι η Γκαλεάνα εστάλη «πακέτο» πίσω στην Καλιφόρνια. 

Παρότι σχεδόν μια εβδομάδα χωρίς νερό και φαγητό, η γάτα βρέθηκε σε καλή κατάσταση από τον διανομέα της Amazon, ο οποίος τη μετέφερε σε κτηνίατρο. Ευτυχώς για την Γκαλεάνα, το μεγάλο κουτί είχε τρύπες και μπορούσε να αναπνέει χωρίς πρόβλημα. 

Η κτηνίατρος με τη σειρά της, μέσω μικροτσίπ, εντόπισε την οικογένειά της και τηλεφώνησε για τις απίθανες εξηγήσεις. 

«Η Γκαλεάνα λατρεύει τα κουτιά, είναι χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς της», επιβεβαιώνει η Κάρι Κλαρκ, ιδιοκτήτρια της γάτας. 

«Γταν τα πιο απίθανα, εξωφρενικά νέα σε όλο τον κόσμο. Στην αρχή δεν πίστευα την κτηνίατρο, νόμιζα πως επρόκειτο για φάρσα», παραδέχεται η Κλαρκ, η οποία μαζί με τον σύζυγό της έκαναν ένα αεροπορικό ταξίδι άνω των 1.600 χιλιομέτρων για να πάρουν πίσω το οικόσιτό τους. 

«Ηταν απίστευτη η επανένωσή μας. Οταν την πήρα στην αγκαλιά μου, η Γκαλεάνα σταμάτησε αμέσως να τρέμει και χαλάρωσε στα χέρια μου», παραδέχεται η ίδια. 

Το να εξαφανιστεί από τη μια στιγμή στην άλλη και να μη γνωρίζει πού βρισκόταν η γάτα τους, ήταν μια «περιπέτεια αβάσταχτη» περιέγραψε η Κλαρκ που συμβουλεύει τους κηδεμόνες να τσιπάρουν τα «παιδιά» τους και να «τριπλοτσεκάρουν τα κουτιά της Amazon». 

Πηγή: BBC

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT