Ζητείται απάντηση

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο,τι έγινε την προτελευταία αγωνιστική και αυτά που θα συμβούν την τελευταία, ήταν αναμενόμενα. Οχι τα αποτελέσματα των αγώνων, αλλά όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν πριν και όσα ακολούθησαν μετά. Η λογική, μόνο η δική μας ομάδα παίζει στα ίσα και δεν χαρίζεται σε κανένα, είναι δεδομένο, όπως και πως η μόνη που κερδίζει καθαρά, είναι πάλι η δική μας.

Σίγουρα, «η γυναίκα του Καίσαρα, δεν αρκεί να είναι τίμια, αλλά και να το δείχνει». Και δυστυχώς στο επαγγελματικό μας πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, δεν γίνεται καμία προσπάθεια για κάτι τέτοιο. Αντιθέτως, με κάθε τρόπο την… εκπορνεύουμε. Μερίδα παραγόντων και Τύπου, λες και έχουν βάλει στόχο να καταστρέψουν ό,τι απέμεινε, από αυτό με το οποίο ουσιαστικά ζουν.

Μέχρι την Κυριακή, οι διάφοροι θα διαδώσουν πολλά σενάρια, το τι πιθανώς να γίνει, ώστε να σωθούν οι «δικοί» μας και να υποβιβαστούν οι «απέναντι». Και επειδή στο ποδόσφαιρο, πολλά μπορούν να συμβούν, δεν είναι απίθανο να έρθουν «τα πάνω – κάτω».

Αν γίνει αυτό, τότε θα… λουφάξουν στη μιζέρια τους. Αν έρθουν όπως αυτοί τα είχαν προβλέψει, τότε θα πανηγυρίζουν για την επιβεβαίωσή τους, πως τα «πάντα είναι στημένα». Στα… πόδια των αδιάφορων είναι να τους αποστομώσουν. Ο ΟΦΗ έδειξε τον δρόμο την Κυριακή που μας πέρασε. Ευκαιρία να το πράξουν κι άλλοι, αυτήν που μας έρχεται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή