ΜΕ ΤΗΝ «Κ»

Γαστρονόμος

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Τα ψωµιά της Μεσογείου

Στον Γαστρονόµο Οκτωβρίου:
Mεσογειακά ψωµιά: Από την ιταλική φοκάτσια και την τζιαπάτα, στη γαλλική µπαγκέτα και το µπριός, και από τις αιγυπτιακές πιτούλες στο δηµοφιλές χαρουπόψωµο και το «µαγικό» κρητικό εφτάζυµο. Ολα τα µυστικά για το πώς θα πετύχουν.

Η γρήγορη µαγειρική της καθηµερινότητας: Επιστρατεύουµε φαντασία, τεχνικές και κόλπα και παρουσιάζουµε ένα µηνιαίο, ισορροπηµένο συνταγολόγιο, από Δευτέρα έως Σάββατο, µε γρήγορες πεντανόστιµες συνταγές, µε ελάχιστα «εύκολα» υλικά που σέβονται την εποχικότητα και… την τσέπη µας.

Τα µυστικά των σεφ: Μαγειρεύουµε µε τον Λευτέρη Λαζάρου την τέλεια ψαρόσουπα. Συµβουλές για να την απογειώσουµε.

Τα ελληνικά κέικ του Στέλιου Παρλιάρου: Ελαιόλαδο, πορτοκάλι, γιαούρτι, µαστίχα, φιστίκια Αιγίνης σε ξεχωριστά κέικ από τον µετρ της ζαχαροπλαστικής.

Ακόµη: Εύκολα σνακ για το σχολείο, νοστιµιές µε κολοκύθα, πρωτότυπες µελιτζανοσαλάτες, όλα τα µυστικά για την τέλεια ταλιάτα.

Μαζί, το µεγάλο αφιέρωµα µε τα «Βραβεία Ποιότητας Γαστρονόµου 2017»: Οι παραγωγοί, η γιορτή, οι συνταγές που µαγείρεψαν οι σεφ µε τα βραβευµένα προϊόντα.
Η µαγειρική χωρίς µυστικά.

Aυτή την Κυριακή με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ