ΑΤΖΕΝΤΑ

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

ΜΑΡΩ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

Στο πλαίσιο της φετινής «Ηφαιστειάδας» προβάλλεται το ντοκιμαντέρ «Κωστής Παπαγιώργης, ο πιο γλυκός μισάνθρωπος».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

- Δύο αγαπημένες τραγουδίστριες, η Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου, ενώνουν τις φωνές τους για μια βραδιά με τις μεγάλες επιτυχίες τους στο Δημοτικό Αμφιθέατρο του Δήμου Αλεξανδρείας. Στις 9.30 μ.μ. Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

- Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εμφανίζεται στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Μελίνα Μερκούρη του Βόλου. Στις 9.30 μ.μ. Βόλος.

- «Κωστής Παπαγιώργης, ο πιο γλυκός μισάνθρωπος» είναι ο τίτλος του ντοκιμαντέρ της Ελένης Αλεξανδράκη που προβάλλεται σήμερα στο πλαίσιο της φετινής «Ηφαιστειάδας». Στις 8.30 μ.μ. Νίσυρος.

- Μέχρι το τέλος του μήνα παρουσιάζεται η κινητή έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Αθήνα, η νέα μου γειτονιά», με φωτογραφίες προσφύγων από τη ζωή τους στην Αθήνα, μαζί με αφηγήσεις τους στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

- Συνεχίζεται η περιοδική έκθεση «Καζαντζάκης και Βυζάντιο. Η αναζήτηση του θείου» που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Μουσείο Νίκος Καζαντζάκης. Εως 15/9. Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης.

- H έκθεση ζωγραφικής του Παντελή Σταματέλου με τίτλο «Λευκάς-Αθήνα-Ουψάλα», που διοργανώνεται από την Gallery Kourd της Αθήνας υπό την αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας, ολοκληρώνεται μεθαύριο. Πνευματικό Κέντρο Δήμου Λευκάδας.

- Η μεσόφωνος Αναστασία Κότσαλη και ο σαξοφωνίστας Guido De Flaviis παρουσιάζουν αποσπάσματα από τα έργα «Φόνισσα» και «Forget me not» του

- Γιώργου Κουμεντάκη και από την όπερα «Orfeo» του Claudio Monteverdi. Στις 7.30 μ.μ. Τήνος, Μονή Ουρσουλινών.

Έντυπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ