Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Η Roma Gallery ανοίγει τη νέα σεζόν με έναν από τους πιο σημαντικούς Eλληνες εικαστικούς καλλιτέχνες, τον Δημήτρη Αληθεινό, σε μια έκθεση με έργα της περιόδου 2000-2010. Στις 8 μ.μ. Εως 19/10. Roma Gallery, Ρώμα 5, Αθήνα.

– Το Σπίτι της Κύπρου και το Παρατηρητήριο Διεθνών Οργανισμών και Παγκοσμιοποίησης (ΠΑΔΟΠ) παρουσιάζουν το βιβλίο του Πάνου Τριγάζη «Λαμπράκης – Κύπρος, Κοινή Πορεία Ειρήνης». Στις 7 μ.μ. Ξενοφώντος 2Α, Αθήνα.

– To TAF/the art foundation εγκαινιάζει την έκθεση «Not a straight line» της Μυρσίνης Αρτακιανού και του Stéphane Clor. Στις 8 μ.μ. Εως τις 6/10. Νορμανού 5, Αθήνα.

– Με αφορμή τα βιβλία του δημοσιογράφου-συγγραφέα Νίκου Βατόπουλου «Περπατώντας στην Αθήνα» και «Μικροί δρόμοι της Αθήνας», πέντε φωτογράφοι παρουσιάζουν την αθέατη/αφανή/υπαινικτική Αθήνα. Παράλληλα ο συγγραφέας παρουσιάζει 9 φωτογραφικές στιγμές που σηματοδοτούν τη δική του ματιά στο θέμα. Εως 5/10. Κέντρο Τεχνών «Μετς», Ευγενίου Βουλγάρεως 6.

​​​​​​- Το ΜΙΕΤ φιλοξενεί στην αυλή του τη μουσική ομάδα «Δυνάμεις του Αιγαίου» που παρουσιάζει συνθέσεις εμπνευσμένες από τη μουσική του Αιγαίου, της Μεσογείου και των Βαλκανίων. 19-20/9. Στις 8.30 μ.μ. Θουκυδίδου 13, Πλάκα.

– Η θρυλική φωνή του μπλουζ και της γκόσπελ, η Janice Harrington και οι Blues Cargo ξαναβρίσκονται μαζί στη σκηνή του Ορφέα για τρεις βραδιές με «μαύρο» ήχο. 19-21/9. Στις 10.30 μ.μ. Orfeas Bar Cafe Restaurant, Φωκίωνος Νέγρη 25.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή