ΑΤΖΕΝΤΑ

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

ΜΑΡΩ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

Στην παράσταση «The Thread» του Ράσελ Μάλιφαντ, οι παραδοσιακοί χοροί συναντούν το σύγχρονο ρεπερτόριο.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

- Την παράσταση «Οι γειτονιές του κόσμου» του Γιάννη Ρίτσου παρουσιάζει το θέατρο «Βαφείο - Λάκης Καραλής», σε διασκευή και σκηνοθεσία Νάντιας Δαλκυριάδου. Στις 8.30 μ.μ. Αγ. Ορους 16 και Κωνσταντινουπόλεως 115, Βοτανικός.

- Η συνθέτρια και ερμηνεύτρια Κατερίνα Πολέμη μας συστήνει το «Saudade», ένα ατμοσφαιρικό πρόγραμμα με ελληνικά και ξένα τραγούδια. Στις 9.30 μ.μ. Σταυρός του Νότου, Φραντζή και Θαρύπου, Νέος Κόσμος.

- Η παράσταση «The Thread» του Ράσελ Μάλιφαντ, στην οποία οι παραδοσιακοί χοροί συναντούν το σύγχρονο ρεπερτόριο έρχεται στη σκηνή του Μεγάρου από σήμερα. Τα κουστούμια είναι της Μαίρης Κατράντζου, και η μουσική του Βαγγέλη Παπαθανασίου. Στις 8 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

- Την ομαδική έκθεση «Ιχνη» με ζωγραφικά έργα και γλυπτά των Γιώργου Λαζόγκα, Γιώργου Λάππα, Κωνσταντίνου Ξενάκη, Δημήτρη Χιωτόπουλου εγκαινιάζει η γκαλερί Ερση στις 7.30 μ.μ. Κλεομένους 4.

- Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Σώτης Τριανταφύλλου «Λούνα παρκ στο ιερό βουνό» (εκδ. Πατάκης) γίνεται σήμερα στο βιβλιοπωλείο Πλειάδες και με τη συγγραφέα συνομιλεί ο Κώστας Κατσουλάρης. Στις 7 μ.μ. Σπύρου Μερκούρη 62.

- Εγκαινιάζονται οι δύο εκθέσεις του φετινού anneXM στο Μέγαρο Μουσικής, η ομαδική «Gone Today, Here Tomorrow» και η ατομική του Νίκου Καναρέλη «Τίποτα δεν είναι αληθινό παρά μόνο ο τρόπος που νιώθω». Στις 8 μ.μ. Υπηρεσιακή Αυλή, Κόκκαλη 1. 

Έντυπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ