Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Την παράσταση «Οι γειτονιές του κόσμου» του Γιάννη Ρίτσου παρουσιάζει το θέατρο «Βαφείο – Λάκης Καραλής», σε διασκευή και σκηνοθεσία Νάντιας Δαλκυριάδου. Στις 8.30 μ.μ. Αγ. Ορους 16 και Κωνσταντινουπόλεως 115, Βοτανικός.

– Η συνθέτρια και ερμηνεύτρια Κατερίνα Πολέμη μας συστήνει το «Saudade», ένα ατμοσφαιρικό πρόγραμμα με ελληνικά και ξένα τραγούδια. Στις 9.30 μ.μ. Σταυρός του Νότου, Φραντζή και Θαρύπου, Νέος Κόσμος.

– Η παράσταση «The Thread» του Ράσελ Μάλιφαντ, στην οποία οι παραδοσιακοί χοροί συναντούν το σύγχρονο ρεπερτόριο έρχεται στη σκηνή του Μεγάρου από σήμερα. Τα κουστούμια είναι της Μαίρης Κατράντζου, και η μουσική του Βαγγέλη Παπαθανασίου. Στις 8 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

– Την ομαδική έκθεση «Ιχνη» με ζωγραφικά έργα και γλυπτά των Γιώργου Λαζόγκα, Γιώργου Λάππα, Κωνσταντίνου Ξενάκη, Δημήτρη Χιωτόπουλου εγκαινιάζει η γκαλερί Ερση στις 7.30 μ.μ. Κλεομένους 4.

– Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Σώτης Τριανταφύλλου «Λούνα παρκ στο ιερό βουνό» (εκδ. Πατάκης) γίνεται σήμερα στο βιβλιοπωλείο Πλειάδες και με τη συγγραφέα συνομιλεί ο Κώστας Κατσουλάρης. Στις 7 μ.μ. Σπύρου Μερκούρη 62.

– Εγκαινιάζονται οι δύο εκθέσεις του φετινού anneXM στο Μέγαρο Μουσικής, η ομαδική «Gone Today, Here Tomorrow» και η ατομική του Νίκου Καναρέλη «Τίποτα δεν είναι αληθινό παρά μόνο ο τρόπος που νιώθω». Στις 8 μ.μ. Υπηρεσιακή Αυλή, Κόκκαλη 1. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή