Μπόλονι: «Η λύση βρίσκεται εδώ και θα τη βρούμε»

Μπόλονι: «Η λύση βρίσκεται εδώ και θα τη βρούμε»

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μια αισιόδοξη νότα, στα όρια της σιγουριάς, για άμεση βελτίωση της εικόνας και επιστροφή στις επιτυχίες, άρχισε η εποχή Λάζλο Μπόλονι στον Παναθηναϊκό! Ο 68χρονος Ρουμάνος τεχνικός έφτασε στην Αθήνα ξημερώματα της Δευτέρας, υπέγραψε το πρωί διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές περίπου 400.000 ευρώ συν μπόνους επίτευξης στόχων, ανακοινώθηκε το μεσημέρι από την ΠΑΕ και το απόγευμα πήγε στο Κορωπί για να πιάσει δουλειά, δίνοντας από την πρώτη στιγμή στους παίκτες του το σύνθημα της αντεπίθεσης.

«Είμαι περήφανος που είμαι στον Παναθηναϊκό, έναν σύλλογο με πολύ μεγάλη ιστορία. Ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός σε όποια κατάσταση και να βρίσκεται. Θέλω να σας γνωρίσω και να με γνωρίσετε καλύτερα, αλλά ένα είναι σίγουρο: πρέπει όλοι μας να δουλέψουμε πολύ, πρέπει να βρούμε τη λύση. Η λύση βρίσκεται εδώ ανάμεσά μας και θα τη βρούμε, να είσαστε σίγουροι! Η ισοπαλία σε εκτός έδρας αγώνα συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Και είναι ΟΚ αρκεί να βλέπω προσπάθεια για το καλύτερο μέχρι το τέλος. Ισοφαρίσαμε στην τελευταία φάση και αυτό δείχνει ότι έχετε χαρακτήρα. Ετσι πρέπει να συνεχίσουμε», τόνισε. 

Πολύ περισσότερα θα πει ο Μπόλονι κατά την επίσημη παρουσίασή του, σήμερα στη 1 το μεσημέρι. Στην πρώτη του προπόνηση δούλεψε με τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο 2-2 με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, μιας και οι βασικοί ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης. Την πρώτη του προπόνηση έκανε και ο Μαουρίσιο, ο οποίος θα χρειαστεί χρόνο για να διεκδικήσει θέση στην ενδεκάδα, καθώς του λείπουν ένταση και ρυθμός. Η ενσωμάτωσή του στην ομάδα θα γίνει σταδιακά, εκτός και αν σπάσει τα… κοντέρ και δείξει απόλυτα έτοιμος να παίξει.

Βιασύνη, πάντως, δεν υπάρχει. Το ίδιο ισχύει άλλωστε και με τον Βιγιαφάνες, ο οποίος συνεχίζει υπομονετικά την προσπάθεια να μπει στην ομάδα, μετά τους μυϊκούς τραυματισμούς που τον ταλαιπωρούν. Προβλήματα έχουν και οι Χουάνκαρ, Ιωαννίδης, Σαβιέρ και Ιωαννίδης που έκαναν θεραπεία.  

Υποδοχή

Παρά την αλλαγή σελίδας με την άφιξη του νέου προπονητή, η πίεση για αναστροφή του κλίματος είναι μεγάλη, όπως φάνηκε τόσο από τον έντονο πανηγυρισμό του Μακέντα στο γκολ της ισοφάρισης στο 94΄, όσο και από την υποδοχή της αποστολής στο «Ελ. Βενιζέλος» από περίπου 30 οργανωμένους οπαδούς.

Κίνηση-κλειδί για την αποφόρτιση αποδείχθηκε η συζήτηση μερικών παικτών με τους οπαδούς και η υπόσχεση ότι θα κάνουν το καλύτερο για την ομάδα, με συνέπεια η αρχική ένταση να μετατραπεί σε συνθήματα στήριξης! 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή