Εξι νέα κρούσματα κορωνοϊού στην ΑΕΚ

Εξι νέα κρούσματα κορωνοϊού στην ΑΕΚ

1' 11" χρόνος ανάγνωσης

Ακόμα πιο βαθιά τρύπωσε στα αποδυτήρια της ΑΕΚ ο κορωνοϊός. Τα αποτελέσματα του νέου τεστ στο οποίο υποβλήθηκαν όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ακόμα κι αυτά που δεν ταξίδεψαν στην Ουκρανία για το παιχνίδι με τη Ζόρια, έβγαλαν άλλα έξι νέα θετικά δείγματα, τρία εκ των οποίων ανήκουν σε παίκτες. 

Θετικοί αυτοί τη φορά βρέθηκαν οι Τσιγκρίνσκι, Ινσούα και Βασιλαντωνόπουλος, μαζί με άλλα τρία μέλη της ομάδας. Από την πρώτη φορά που ανιχνεύθηκε την περασμένη Τρίτη το πρώτο θετικό δείγμα του Μπακάκη, έχουν προσβληθεί από τον ιό συνολικά 16 μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, γεγονός που δημιουργεί ανησυχία ότι ενδεχομένως να υπάρξουν και νέα κρούσματα. Το ενθαρρυντικό είναι ότι από τους προσβληθέντες, μόνο 3-4 παρουσιάζουν συμπτώματα κι αυτά πολύ ήπια. Οι υπόλοιποι είναι ασυμπτωματικοί. Οι έξι φορείς του ιού που προέκυψαν από τον χθεσινό έλεγχο ενημερώθηκαν άμεσα και απομονώθηκαν. Τα αποτελέσματα ήταν η αιτία ματαίωσης της προπόνησης η οποία ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 18.30 αλλά πήγε μία ώρα πίσω, στις 19.30, για να έχει  ολοκληρωθεί μέχρι τότε η εξέταση των δειγμάτων. Οταν βρέθηκαν τα έξι θετικά, αποφασίσθηκε να ματαιωθεί η προπόνηση και το νέο ραντεβού ορίστηκε για σήμερα το πρωί στις 11 στα Σπάτα. Η προπόνηση των διαθέσιμων παικτών θα γίνει με αυστηρότερα μέτρα προστασίας.  

• Ο Αγγλος ειδικός συνεργάτης της Σούπερ Λίγκας, Γκόρντον Χιούατ, έκανε αυτοψία στο ΟΑΚΑ και επιβεβαίωσε ότι χρειάζεται άμεση αλλαγή ο χλοοτάπητας κι ας τοποθετήθηκε πρόσφατα ο υπάρχων.