Δυσαρέσκεια της «πράσινης» ΚΑΕ για τον Βοτανικό

Δυσαρέσκεια της «πράσινης» ΚΑΕ για τον Βοτανικό

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη δυσαρέσκειά της για τα σενάρια που θέλουν οριστικά εκτός του σχεδίου της διπλής ανάπλασης την κατασκευή γηπέδου μπάσκετ στο Βοτανικό εξέφρασε… σιωπηρώς αλλά πολύ σαφώς η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Χωρίς να υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά της, η διοίκηση της ομάδας διέρρευσε τη δυσαρέσκειά της για τη διαγραφόμενη πορεία των εξελίξεων αλλά και για την έλλειψη ενημέρωσης από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει εκ της θέσεώς του κομβικό ρόλο στη διαμόρφωση του τοπίου.

Η ΚΑΕ δεν επιθυμεί να αποκοπεί από τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου που θα εγκατασταθούν στο σύνολό τους στον Βοτανικό και εκτιμά ότι η κατασκευή γηπέδου μπάσκετ σε όμορο οικόπεδο χωρίς την ένταξή του στο σχέδιο της διπλής ανάπλασης είναι ένα έργο με αξεπέραστες δυσκολίες όσον αφορά τη χρηματοδότηση και την υλοποίησή του με το υπάρχον νομικό πλαίσιο. Αν και από την πλευρά του Δήμου Αθηναίων έχει γίνει σαφές ότι τυχόν προσπάθεια ένταξης του γηπέδου μπάσκετ στη διπλή ανάπλαση θα εγκυμονούσε μεγάλο κίνδυνο να ακυρωθεί για νομικούς και πολεοδομικούς λόγους όλο το σχέδιο, η ΚΑΕ θεωρεί ότι υπήρχε τρόπος να ξεπεραστούν οι δυσκολίες χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο το πλάνο. 

• Με τον Αγιούμπ να ξεπερνά τη θλάση και να γυμνάζεται σε έντονους ρυθμούς για πρώτη φορά μετά τις 22 Οκτωβρίου, ξεκίνησε η προετοιμασία των «πρασίνων» για το σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι απουσίες, πάντως, παραμένουν πολλές. Εκτός από τους επτά Ελληνες διεθνείς (Κουρμπέλης, Διούδης, Χατζηγιοβάνης με την Ανδρών – Καμπετσής, Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης, Ιωαννίδης με την Ελπίδων), εκτός έμειναν και οι Αϊτόρ (ίωση), Σάντσες, Σαβιέρ (ενοχλήσεις χωρίς μεγάλη ανησυχία), Πούγγουρας, Βέλεθ, Αντονίτο, Μολό (ατομικό) και Μαουρίσιο (πρόγραμμα αποφόρτισης).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή