Παναθηναϊκός: Γίναμε μάρτυρες μιας απαράδεκτης κατάστασης

Παναθηναϊκός: Γίναμε μάρτυρες μιας απαράδεκτης κατάστασης

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η λεκτική επίθεση που δέχτηκε ο Λάζλο Μπόλονι στο περιθώριο των δηλώσεών του μετά το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό δεν πέρασε απαρατήρητη από πλευράς «τριφυλλιού», καθώς η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται τόσο στην παρουσία οπαδών στο γήπεδο, όσο και στην στάση της αστυνομίας. 

«Για ακόμα μια φορά στο ίδιο γήπεδο, στο “Γ. Καραϊσκάκης”, σε αγώνα χωρίς κόσμο και μάλιστα εν μέσω πλήρους έξαρσης της πανδημίας, γίναμε μάρτυρες μιας απαράδεκτης κατάστασης με οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας να δρουν ανεξέλεγκτα υπό την πλήρη ανοχή της Αστυνομίας. Ειδικά δε με το τέλος του αγώνα, οπαδοί των γηπεδούχων βρέθηκαν ακριβώς πάνω από τη φυσούνα και έβρισαν χυδαία τον προπονητή της ομάδας μας, κ. Λάζλο Μπόλονι, αναγκάζοντας τον να διακόψει τη συνέντευξη του στο συνδρομητικό κανάλι. Όλα αυτά με την Αστυνομία σε ρόλο παρατηρητή, κάτι που έχει συμβεί ξανά στο πρόσφατο παρελθόν σε αναμέτρηση της ομάδας μας στο Φάληρο», ανέφερε η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή