Σε τροχιά πλέι οφ με οδηγό τον Μπαράλες

Σε τροχιά πλέι οφ με οδηγό τον Μπαράλες

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την τρίτη του συνεχόμενη νίκη, που τον εδραιώνει στην 6η θέση της βαθμολογίας και σε τροχιά πλέι οφ, πανηγύρισε ο Αστέρας Τρίπολης που επικράτησε της ΑΕΛ με 1-0 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», στο παιχνίδι με το οποίο ξεκίνησε η 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1. 

Το τέρμα για τους Αρκάδες, πέτυχε ο… συνήθης ύποπτος Χερόνιμο Μπαράλες στο 60΄, φτάνοντας τα δέκα γκολ στο πρωτάθλημα, πίσω από τον Ελ Αραμπί που βρίσκεται στην πρώτη θέση με 14. 

Ο Αστέρας κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ μια από τις τρεις ευκαιρίες που είχε στο Β΄ημίχρονο, όπου ήταν ανώτερος από τους «βυσσινί». Στο πρώτο 45λεπτο, οι Θεσσαλοί στο ντεμπούτο του Ιταλού Τζιανλούκα Φέστα στον πάγκο τους, με συμπαγή άμυνα κράτησαν τους γηπεδούχους μακριά από την περιοχή τους και μάλιστα στο 44΄είχαν την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν αλλά ο Τσιφτσής με εκπληκτική επέμβαση, κράτησε το «μηδέν» στην εστία του, σε σουτ του Μιλοσάβλιεβιτς από το ύψος του πέναλτι.

Οι αλλαγές των Φερνάντεθ και Καπίγια αντί των Ριέρα και Κρεσπί απέδωσαν στη επανάληψη για την ομάδα του Ράσταβατς, όπου πίεσε περισσότερο και με το πλασέ του Μπαράλες, ύστερα από την παράλληλη σέντρα του Αλβαρες πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Κώτσιρας (90’+ Γκαρσία), Άλβαρες, Καστάνιο, Σουάρεθ, Βαλιέντε, Μουνάφο, Σίτο (83′ Αλί Μπαμπά), Ριέρα (46′ Λουίς Φερνάντεθ), Κρέσπι (46′ Καπίγια), Μπαράλες.

ΑΕΛ: Μπάγιτς, Μπέρτος (66′ Ακούνια), Τσόσιτς, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Καρανίκας, Μιλοσάβλεβιτς, Ηλιάδης (87′ Σπαρβ), Κολομπίνο (74′ Πινακάς), Νικολιάς, Ντουρμισάι (74′ Νούνιτς).
 
 
 
 
 
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή