Απόδραση για Ολυμπιακό, «φωνάζει» ο Ατρόμητος

Απόδραση για Ολυμπιακό, «φωνάζει» ο Ατρόμητος

2' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε και το εμπόδιο του Ατρόμητου στο Περιστέρι (0-1), λίγες μέρες πριν υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι, συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1. 

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τους τρεις βαθμούς με ένα γκολ του Μπρούμα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, που αμφισβητήθηκε από τους γηπεδούχους, θεωρώντας πως ο Πορτογάλος άσος υπέπεσε σε επιθετικό φάουλ. Ο διαιτητής Τσαγκαράκης αλλά και το VAR δεν είδαν κάτι το μεμπτό και έτσι η ομάδα του Μαρτίνς που κυριάρχησε στο Β΄ημίχρονο, έκανε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι γηπεδούχοι έχουν έντονα και δικαιολογημένα παράπονα από τον διαιτητή αλλά και από τον Παπαπέτρου, που βρέθηκε στο VAR καθώς νωρίτερα, στο 41΄, ζήτησαν πέναλτι σε καθαρό χέρι του Σεμέδο ενώ διαμαρτυρηθήκαν και για την μη υπόδειξη κόκκινης κάρτας στον Μπουχαλάκη στο 39΄, σε σκληρό μαρκάρισμα πάνω στο Χαρίση αλλά και στον Μπα ο οποίος στο 60΄ κλώτσησε την μπάλα στον Μάτιτς. Ο Παπαπέτρου που ήταν στο VAR και πάλι δεν είδε κάποια παράβαση… 

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ανήκε στον Ολυμπιακό στο 7’ όταν ο Ρέαμπτσιουκ σέντραρε από τα αριστερά, ο Ελ Αραμπί έκανε την σκαστή κεφαλιά αλλά ο Μανδάς δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια. 

Στο 22΄ο Χριστοδουλόπουλος βλέποντας τον Σα εκτός της εστίας του επιχείρησε το μακρινό σουτ σχεδόν από την σέντρα, το οποίο πέρασε άουτ.  

Στο 23΄το συρτό σουτ του Μπρούμα δεν ανησύχησε τον Μανδά ωστόσο στις καθυστερήσεις, ο Πορτογάλος ήταν αυτός που εκμεταλλεύθηκε την βαθιά μπαλιά του Μπουχαλάκη και την κακή συνεννόηση των Στρούγγα και Μανδά, πετυχαίνοντας το 0-1, με τον σκόρερ να ελέγχεται για επιθετικό φάουλ στον αμυντικό του Ατρόμητου. Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα τέρματα αλλά έπεσε πάνω στον Μανδά, ο οποίος στο 55΄ απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Καμαρά ενώ και στο 74΄έδιωξε σε κόρνερ το ωραίο σουτ του Φορτούνη. 

Ατρόμητος: Μανδάς, Νάτσος (72΄Νταβιώτης), Γούτας, Στρούγγης, Κιβρακίδης, Σάλομον (62΄Ούμπιδες), Χαρίσης, Γκάλο, Ραμπέλο (62΄Μουνίθ), Χριστοδουλόπουλος (62΄Μανούσος), Μάτιτς (78΄Αγκάγιεφ) 

Ολυμπιακός: Σα, Ανδρούτσος, Μπα (64΄Σισέ), Σεμέδο, Ρέαμπτσιου,  Εμβιλά, Καμαρά (90΄Χολέμπας), Μπουχαλάκης, Μπρούμα (79΄Ρατζέλοβιτς), Βαλμπουενά (64΄Φορτούνης), Ελ Αραμπί (90΄Πέπε)

Ερχεται ο Παπασταθόπουλος

Παράλληλα είναι έτοιμη να  εντάξει στο δυναμικό της τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο ο οποίος επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα ύστερα από 13 χρόνια διεθνούς καριέρας σε Τζένοα, Μίλαν Βέρντερ Βρέμης, Ντόρτμουντ και Αρσεναλ. Ο 32χρονος διεθνής κεντρικός αμυντικός, αναμένεται αύριο να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 2,5χρόνια με τους Πειραιώτες, έχοντας μείνει ελεύθερος από τους Λονδρέζους.

Η ΑΕΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε, γνωστοποίησε την επίσημη πρόταση που έκανε στον πρώην αρχηγό της Εθνικής, η οποία ανερχόταν στο ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως συν μπόνους, διευκρινίζοντας πως απεσύρθη από την διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή αρνούμενη να μπει σε κάθε είδους πλειστηριασμό.     

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή