Από το ημίχρονο 3-0 την Λαμία και το μυαλό στην Αρσεναλ

Από το ημίχρονο 3-0 την Λαμία και το μυαλό στην Αρσεναλ

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια καλή προπόνηση ενόψει του παιχνιδιού της Πέμπτης με την Αρσεναλ για τους «16» του Europa League, αποτέλεσε η αναμέτρηση με την Λαμία. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-0 καθαρίζοντας το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο όπου και διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Οι παίκτες του Μαρτίνς δεν συνάντησαν καμία αντίσταση από την ομάδα της Φθιώτιδας που και αυτή με την σειρά της έχει στο μυαλό της το εξ αναβολής ματς της Τετάρτης με την ΑΕΛ, ένα ματς που θα κρίνει πολλά στην μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Αυτό που περισσότερο ενδιαφέρει τον προπονητή του Ολυμπιακού, είναι οι τραυματισμοί των Μπα και Παπασταθόπουλου. Ο πρώτος αντικαταστάθηκε στο 18΄ όταν δέχθηκε την μπάλα στο κεφάλι μετά από δυνατό σουτ του Προβυδάκη, νιώθοντας παράλληλα και ενοχλήσεις στην μέση ενώ ο έλληνας διεθνής αμυντικός τραυματίστηκε στον ώμο σε μια σύγκρουση με τον Βασιλακάκη ωστόσο έβγαλε όλο το παιχνίδι.

Μόλις στο 8΄ο Μπρούμα, μετά από ωραία συνεργασία των Βαλμπουενά και Φορτούνη, με δυνατό αριστερό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Θεοδωρόπουλου.

Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί και στο 10΄μετά από διαδοχικά λάθη των Πίτι και Βύντρα και διώξιμο του Θεοδωρόπουλου με τα πόδια, ο Φορτούνης με ωραίο πλασέ, διπλασίασε τα τέρματα των Πειραιωτών.

Στο 33΄ο Ελ Αραμπί με κεφαλιά σημείωσε το 3-0, φτάνοντας τα 18 τέρματα στο πρωτάθλημα.

Στο Β΄ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, με τις δύο ομάδες να κάνουν συντήρηση ενόψει των δυο σημαντικών παιχνιδιών που έχουν να δώσουν.  

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μπα (18΄λ.τρ. Σίλβα), Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης (56΄Μασούρας), Εμβιλά, Φορτούνης (46΄Χασάν), Βαλμπουενά (56΄Ανδρούτσος), Μπρούμα, Ελ Αραμπί(62΄Ρατζέλοβιτς)

ΛΑΜΙΑ: Θεοδωρόπουλος, Μαντζρεκάρ, Βύντρα, Ασίγκμπα, Σαραμαντάς, Παλαβαντισβίλι, Μπιάρνασον (75΄Σταμούλης), Προβυδάκης (56΄Κωστίκα), Πίτι (63΄Μπουλούλης), Ρόμανιτς (46΄Χατζηστραβός), Βασιλακάκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή