Εκλογές ΕΠΟ: Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Γιούρκας Σεϊταρίδης

Εκλογές ΕΠΟ: Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Γιούρκας Σεϊταρίδης

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή των εκλογών της ΕΠΟ, ένας εκ των πέντε πρώην διεθνών ποδοσφαιριστών που έθεσαν υποψηφιότητα για την εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας, την απέσυρε.

Ο λόγος για τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, ο οποίος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, δικαιολογώντας αυτή του την απόφαση. Μάλιστα ο πρώην άσος των Παναθηναϊκού, Πόρτο, Ντιναμό Μόσχας και Ατλέτικο Μαδρίτης, με δήλωση του αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο, υπό προϋποθέσεις, να δεχθεί πρόταση για θέση στην ΕΠΟ, εφόσον του ζητηθεί.

«Δηλώνω την παραίτηση του από υποψήφιος για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για προσωπικούς λόγους. Βεβαίως και δεν αποκλείω στο μέλλον να συμμετέχω εκ νέου σε μια εκλογική διαδικασία ή να αποδεχθώ μια θέση αν και εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες και πάντα με γνώμονα την δυνατότητα μου να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις μου για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου» αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή