Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 94-83: Ένα βήμα μακριά από τους τελικούς οι «πράσινοι»

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 94-83: Ένα βήμα μακριά από τους τελικούς οι «πράσινοι»

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα βήμα μακριά από τους τελικούς της Basket League βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε της ΑΕΚ (94-83) ως τυπικά γηπεδούχος την Κυριακή και έκανε το 2-1 στην ημιτελική σειρά.

Οι «πράσινοι», αν και ήταν σαφώς βελτιωμένοι σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, στην τρίτη περίοδο έδωσαν και πάλι το δικαίωμα στην ΑΕΚ να ελπίζει στην ανατροπή.

Μάλιστα οι «κιτρινόμαυροι» τρέχοντας ένα σερί 11-0 στο τελευταίο δεκάλεπτο έφτασαν την διαφορά στο -3 (86-83), τρία λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα, ωστόσο δεν άντεξαν.

Ο Ντίνος Μήτογλου με 23 πόντους (4/6 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 3/3 βολές, 7 ριμπάουντ) ήταν ο παίκτης «κλειδί» για την ομάδα του Όντεντ Κάτας και τον ακολούθησε σε απόδοση ο Μάριο Χεζόνια (20π.).

Ο Γιανίκ Μορέιρα από την Ένωση ήταν συγκινητικός, πετυχαίνοντας 21 πόντους με 9/10 δίποντα, 3/3 βολές και 8 ριμπάουντ.

Ο τέταρτος αγώνας της σειράς θα γίνει την Τετάρτη (26/5) στις 20:00.

Τα δεκάλεπτα: 20-10, 50-37, 69-60, 94-83

**** Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε και ο Ρικ Πιτίνο προκειμένου να παρακολουθήσει τους παίκτες που σκοπεύει να καλέσει στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας εν όψει του προολυμπιακού τουρνουά της Βικτόρια. Μάλιστα ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού σε δηλώσεις του ανέφερε πως υπολογίζει τον Βασίλη Σπανούλη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή