Στο τραπέζι της Σούπερ Λιγκ μπήκαν ξανά τα τηλεοπτικά

Στο τραπέζι της Σούπερ Λιγκ μπήκαν ξανά τα τηλεοπτικά

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αλλο ένα… μακρύ καλοκαίρι θα είναι το φετινό σε ό,τι αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Σούπερ Λιγκ 1. Ειδικά από τη στιγμή που στο παιχνίδι της απόκτησης βρίσκονται επισήμως δύο τηλεοπτικές πλατφόρμες (NOVA, COSMOTE TV), ενδιαφέρον φέρεται να έχει εκδηλώσει μια εταιρεία εκτός συνόρων, ως εναλλακτική λύση υπάρχει το ενδεχόμενο της δημιουργίας της Super League TV, ενώ η ολιστική μελέτη των FIFA-UEFA προτρέπει ξεκάθαρα για την καθιέρωση κεντρικής διαχείρισης. Στη χθεσινή Γ.Σ. της Λίγκας επιβεβαιώθηκε πως και φέτος τα πράγματα θα αργήσουν να ξεκαθαρίσουν. Ακούστηκαν απόψεις, τέθηκαν επιχειρήματα και όλες οι ΠΑΕ ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη Τρίτη 15/6, αναμένοντας τα κανάλια να ανοίξουν τα χαρτιά τους.

Στις πρώτες συζητήσεις, ωστόσο, οι ενδιαφερόμενες πλευρές φαίνεται να τηρούν κοινή στάση, χωρίς να είναι διατεθειμένες να φτάσουν τις απαιτήσεις της ΣΛ1 (περί τα 60 εκατ. ευρώ για κεντρική διαχείριση), που προσδοκά αύξηση των εσόδων σε σχέση με τη χρονιά που ολοκληρώθηκε. Στο χθεσινό συμβούλιο η διοργανώτρια αποφάσισε να προτείνει στην ΕΠΟ να παραμείνουν ίδιες οι ποινές σε ομάδες που δεν θα αδειοδοτηθούν (-6 βαθμοί, πρόστιμο 20.000 ευρώ), να υπάρξει μελέτη για τη βελτίωση των γηπεδικών υποδομών, να στηριχθεί το Missing Alert App του «Χαμόγελου του Παιδιού», ενώ εγκρίθηκε ομόφωνα ο θεσμός των πέντε αλλαγών και των εννέα αναπληρωματικών στους πάγκους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή