Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποκλείστηκε η Ελισάβετ Τελτσίδου 

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποκλείστηκε η Ελισάβετ Τελτσίδου 

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δύο νίκες και δύο ήττες η Ελισάβετ Τελτσίδου ολοκλήρωσε την παρουσία της στο ολυμπιακό τουρνουά τζούντο, στην κατηγορία των 70 κ. Η πρωταθλήτριά μας ηττήθη στα ρεπεσάζ από τη Γερμανίδα Τζιοβάνα Σκοκιμάρι με ιπόν και αποκλείστηκε. 

Η καλή αρχική πορεία της Τελτσίδου δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Νίκησε με ιπόν την Κινέζα Σαν Σιαοκιάν και στους προημιτελικούς απέκλεισε τη Μαργκό Πινό από τη Γαλλία. Στην οκτάδα ηττήθη με ιπόν από τη Μαντίνα Ταϊμάζοβα.  

Στη συνέχεια, μέσα από τα ρεπεσάζ, αντιμετώπισε τη Γερμανίδα πρωταθλήτρια με στόχο να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο αλλά δεν τα κατάφερε. Η αντίπαλός της κατάφερε να τη νικήσει με ιπόν.  

  • Οι Κινέζοι Γουάν Κάο – Αϊσέν Τσεν κατέκτησαν χρυσό μετάλλιο στις συγχρονισμένες καταδύσεις 3μ. ανδρών, συγκεντρώνοντας 467.82 βαθμούς στον τελικό. Το ασημένιο μετάλλιο απονεμήθηκε στους Αμερικανούς Άντριου Καπομπιάνκο, Μάικλ Ίξον (444.36) και το χάλκινο στους Γερμανούς Πάτρικ Χόσντινγκ, Λαρς Ρούντιγκερ (404.73). 
     

 
 
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή