Ολυμπιακοί Αγώνες: Όγδοη στο βάδην η Ντρισμπιώτη  

Ολυμπιακοί Αγώνες: Όγδοη στο βάδην η Ντρισμπιώτη  

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πέτυχε μία από τις πιο σημαντικές διακρίσεις για το ελληνικό βάδην. Τερμάτισε στην 8η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ιαπωνίας. 

Η αθλήτρια του Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου, στον αγώνα που έγινε στο Σαπόρο, ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στα 20χλμ. βάδην σε 1.31.24. Η συγκεκριμένη επίδοση αποτελεί φετινό ρεκόρ για την αθλήτρια, η οποία έτρεξε στην κούρσα με καλή τακτική. Επέλεξε στα πρώτα χιλιόμετρα να μείνει σχετικά πίσω και σταδιακά ανέβασε τον ρυθμό της. Από το 10ο χιλιόμετρο κι έπειτα άρχισε να κερδίζει θέσεις και στα τελευταία δύο χιλιόμετρα από την 12η θέση ανέβηκε στην 8η.  

Πρόκειται για την 3η καλύτερη θέση Ελληνίδας βαδίστριας ύστερα από το χρυσό μετάλλιο της Τσουμελέκα στην Αθήνα και την έβδομη θέση της Παπαγιάννη στην ίδια διοργάνωση. Στην πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, η Κυριακή Φιλτισάκου κατάφερε να πλασαριστεί αρκετά ψηλά στην κατάταξη. Ήρθε 29η με 1.36.51 και απέκτησε πολύτιμες εμπειρίες. Η Πένυ Τσινοπούλου έμεινε στην 53η θέση με 1.47.19. 

Νικήτρια του αγώνα ήταν η Αντονέλα Παλμισανο (Ιταλία) με 1.29.12 και ακολούθησαν οι Αρένας (Κολομβία) με 1.29.37 και Λιου (Κίνα) με 1.29.57. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή