Λιονέλ Μέσι: «Αμόκ» στο Παρίσι για τη φανέλα με το «30»

Λιονέλ Μέσι: «Αμόκ» στο Παρίσι για τη φανέλα με το «30»

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια τρικολόρ φανέλα, ένας αριθμός (30) και πέντε γράμματα (Messi) ήταν αρκετά για να κάνουν την πρώτη μεγάλη απόσβεση της μυθικής μεταγραφής του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο ίδιος κατά τη χθεσινή παρουσίασή του από τον γαλλικό σύλλογο έθεσε ως κύριο στόχο την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ και όλων των άλλων τίτλων, αλλά η διοίκηση της ΠΣΖ δεν πρόκειται να περιμένει τόσο πολύ για τα δικά της κέρδη.

Εντός επτά λεπτών (10.00 -10.07) είδε το πρώτο sold out να προέρχεται από τις διαδικτυακές πωλήσεις 150.000 φανελών με το όνομα του Αργεντινού άσου! 

Σε τι μεταφράζεται η συγκεκριμένη… παράνοια των φίλων της Παρί, με δεδομένο πως κάθε φανέλα κοστίζει 160 ευρώ;  

Σε έσοδα 24 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που σε μεγάλο βαθμό καλύπτει τις ετήσιες απολαβές (35 εκατ.) του 34χρονου σούπερ σταρ! Την ίδια ώρα, oι «ουρές» που σχηματίστηκαν έξω από την μπουτίκ της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν τεράστιες και οι παραγγελίες χιλιάδες.

«Αν υπογράψαμε με τον Λιονέλ είναι επειδή μπορούμε, αλλιώς δεν θα το είχαμε κάνει», τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της γαλλικής ομάδας Νάσερ αλ-Κελαϊφί, που έριξε με νόημα και το μπαλάκι της παραμονής στον Εμπαπέ. «Εχει δηλώσει δημόσια ότι θέλει μια ανταγωνιστική ομάδα. Νομίζω ότι βρίσκεται εκεί ακριβώς που θέλει. Δεν υπάρχει άλλη δικαιολογία…», τόνισε με νόημα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή