ΠΑΟΚ: «Είναι αδιανόητο να χάσουμε βαθμούς»

ΠΑΟΚ: «Είναι αδιανόητο να χάσουμε βαθμούς»

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε πολεμικές ταινίες ο βράχος του Γιβραλτάρ είναι συχνά σημαντικός και απόρθητος στόχος. Στο ποδόσφαιρο κάτι τέτοιο έμοιαζε με ανέκδοτο, μέχρι που εμφανίστηκε στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια η Λίνκολν, μια ομάδα που κάνει συνεχώς βήματα προόδου και πέρα από κάποιες σποραδικές νίκες, όπως αυτή επί της Σέλτικ, κατάφερε φέτος να φτάσει στη φάση των ομίλων μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, για πρώτη φορά στην ιστορία της λιλιπούτειας χώρας των 25.000 κατοίκων. Αυτή την ομάδα αντιμετωπίζει απόψε (19.45) ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του Conference League και φυσικά δεν μπορεί να συζητάει για οτιδήποτε άλλο πέρα από τη νίκη, ειδικά τώρα που πρέπει να γιατρέψει τις πληγές της ήττας από τα Γιάννινα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. 

«Αν κάποιος δεν νιώθει έτοιμος, να σηκώσει το χέρι και να το πει, αλλά νιώθω ότι όλοι είμαστε έτοιμοι», ήταν τα λόγια του Γιασμίν Κούρτιτς που έδωσαν μια καλή πάσα στον Ραζβάν Λουτσέσκου. «Στους ομίλους, όλοι μπορούν να σου κάνουν ζημιά. Πρέπει να νικήσουμε με κάθε κόστος, είναι αδιανόητο να χάσουμε βαθμούς κι ας παίζουμε εκτός έδρας. Είμαστε στην αρχή της αρχής. Εχουμε δείξει βελτίωση, αλλά δεν παίζουμε όπως μπορούμε, δεν έχουμε ισορροπία όταν τα πράγματα στραβώνουν. Σε 5 επίσημα παιχνίδια έχουμε δεχθεί 4 γκολ και είμαι σίγουρος ότι σε 3-4 μήνες αυτό δεν θα συμβαίνει», τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός, αφήνοντας ελάχιστες πιθανότητες για μεταγραφή της τελευταίας στιγμής. Οπως τόνισε, οι καλύτερες μεταγραφές θα είναι η προσαρμογή των νεοφερμένων και η επιστροφή των Ζίφκοβιτς, Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα.  

Λίγο νωρίτερα, ο Ιβάν Σαββίδης είχε διαψεύσει, μιλώντας σε τηλεδιάσκεψη με συνεργάτες του, κάθε σενάριο περί απεμπλοκής του από τον ΠΑΟΚ: «Είναι η ψυχή μου και η ψυχή δεν έχει τιμή πώλησης! Τα σενάρια περί κακής υγείας μου τα κυκλοφορούν κάποιοι σκόπιμα. Εχω κάνει τρία εμβόλια, αλλά δεν έχω αναπτύξει αντισώματα, γι’ αυτό είμαι πολύ προσεκτικός στον συγχρωτισμό μου με άλλους. Δουλεύω 16-18 ώρες ημερησίως και δεν υπάρχει λόγος να εκτεθώ σε κίνδυνο όταν όλα μπορούν γίνουν μέσω βιντεοκλήσης»!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή