ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκτησε δικά του παπούτσια

Γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών κατασκεύασε γαλανόλευκα σνίκερς που έχουν επάνω το πρόσωπο και το όνομα του κορυφαίου τενίστα, αλλά και την ελληνική σημαία

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκτησε δικά του παπούτσια

Μετά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγινε ο δεύτερος Έλληνας που απέκτησε το δικό του παπούτσι. Γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών κατασκεύασε γαλανόλευκα σνίκερς που έχουν επάνω το πρόσωπο και το όνομα του κορυφαίου τενίστα αλλά και την ελληνική σημαία.

Το παπούτσι είναι λευκό με γαλάζια στοιχεία. Στη «γλώσσα» υπάρχει ένα γαλάζιο σκίτσο του πρωταθλητή και στο πλάι είναι γραμμένο με «χρυσά» γράμματα το επίθετό του. Στο εσωτερικό του σνίκερς ξεχωρίζει η ελληνική σημαία. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρουσίασε ο ίδιος το παπούτσι με ανάρτησή του σε χώρο κοινωνικής δικτύωσης.

Στον αγωνιστικό τομέα ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας προκρίθηκε στους «16» του Indian Wells. Επικράτησε του Φάμπιο Φονίνι με 2-6, 6-3, 6-4. Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό Ντε Μινόρ. Ο τενίστας από την Αυστραλία για να πάρει την πρόκριση υπερίσχυσε του Χιλιανού Γκαρίν με 6-4, 6-2.