Σούπερ Λιγκ 1: Δεσπόζει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Αρη στο ΟΑΚΑ

Σούπερ Λιγκ 1: Δεσπόζει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Αρη στο ΟΑΚΑ

Με «κιτρινόμαυρο» ντέρμπι συνεχίζεται η Σούπερ Λιγκ 1 (8η αγωνιστική), με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Αρη έχοντας «αέρα» 8 βαθμών, αλλά στην ουσία πρόκειται για μια αναμέτρηση του 2ου και του 3ου, καθώς εάν η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν κουβαλούσε την ποινή του -6, θα είχε 14 και όχι 8 βαθμούς.

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με «κιτρινόμαυρο» ντέρμπι συνεχίζεται η Σούπερ Λιγκ 1 (8η αγωνιστική), με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Αρη έχοντας «αέρα» 8 βαθμών, αλλά στην ουσία πρόκειται για μια αναμέτρηση του 2ου και του 3ου, καθώς εάν η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν κουβαλούσε την ποινή του -6, θα είχε 14 και όχι 8 βαθμούς. Η αγωνιστική διαφορά τους δεν είναι όσο μεγάλη δείχνει η βαθμολογία, γι’ αυτό και υπάρχει η προσμονή μιας ενδιαφέρουσας μονομαχίας. Το ντέρμπι άρχισε από νωρίς, όταν ο Αρης ζήτησε ξένους διαιτητές κατηγορίας elite και η ΚΕΔ απάντησε με τον ορισμό του Διαμαντόπουλου, στηριζόμενη στη βαθμολογική διαφορά και όχι στο «όνομα» των δύο αντιπάλων. Ο κόσμος, πάντως, έχει διαφορετική άποψη κι αυτό θα φανεί στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, όπου αναμένονται πάνω από 30.000 φίλαθλοι, οι περισσότεροι που μαζεύτηκαν σε ελληνικό γήπεδο από το ξεκίνημα της πανδημίας.

Το πρόγραμμα ανοίγει απόψε με αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, για να κερδίσουν αμφότεροι μία παραπάνω ημέρα προετοιμασίας για τις κρίσιμες εντός έδρας αναμετρήσεις τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, την ερχόμενη Πέμπτη. Οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό ο οποίος προέρχεται από το βαρύ 5-1 στο Χαριλάου, ενώ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον (ανεβασμένο τελευταία) Απόλλωνα, μετά δύο συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Αύριο ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί (με κόσμο τελικά, λόγω της απαλλαγής του) τον ΟΦΗ στην (απόρθητη έως τώρα) «Λεωφόρο», ο ΠΑΣ υποδέχεται στα Γιάννενα τον Αστέρα Τρίπολης λίγες μέρες μετά το σοκ του αποκλεισμού τους στο Κύπελλο από ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 και η Λαμία αντιμετωπίζει εντός τον ουραγό Ατρόμητο, που ψάχνει από κάπου να πιαστεί. Η αγωνιστική κλείνει τη Δευτέρα με το παιχνίδι Ιωνικός – Βόλος.  

Το πρόγραμμα (8η αγωνιστική): ΣΑΒΒΑΤΟ: 19.30 ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης (NS Prime), 19.30 Παναιτωλικός – Ολυμπιακός (CS2HD). ΚΥΡΙΑΚΗ: 15.00 Λαμία – Ατρόμητος (CS3HD), 17.15 Παναθηναϊκός – ΟΦΗ (CS2HD), 19.30 ΑΕΚ – Αρης (CS1HD), 19.30 ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης (NS Prime). ΔΕΥΤΕΡΑ: 19.30 Ιωνικός – Βόλος (CS1HD). Η βαθμολογία (7 αγώνες): Ολυμπιακός 17, ΑΕΚ 16, ΠΑΟΚ 13, Βόλος 13, Παναθηναϊκός 10, ΠΑΣ Γιάννινα 9, Ιωνικός 8, ΟΦΗ 8, Αρης 8, Αστέρας Τρίπολης 8, Λαμία 5, Παναιτωλικός 5, Απόλλων 5, Ατρόμητος 2 (σημ.: ο Αρης έχει -6 βαθμούς).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή