Σούπερ Λιγκ 1: Ούτε το VAR σταμάτησε την ένταση

Σούπερ Λιγκ 1: Ούτε το VAR σταμάτησε την ένταση

Ούτε στο classico Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ούτε στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, ούτε και στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ μύρισε έστω και στο ελάχιστο το… μπαρούτι που έβαλε μπουρλότο στο «κιτρινόμαυρο» ντέρμπι ΑΕΚ – Αρης, εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου!

2' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ούτε στο classico Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ούτε στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, ούτε και στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ μύρισε έστω και στο ελάχιστο το… μπαρούτι που έβαλε μπουρλότο στο «κιτρινόμαυρο» ντέρμπι ΑΕΚ – Αρης, εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου! Η νίκη των γηπεδούχων ήταν η τρίτη στη σειρά επί των ημερών του Αργύρη Γιαννίκη και ήλθε τόσο δύσκολα όσο μαρτυρά το αγχωτικό 2-1, με πολλές κλασικές ευκαιρίες για τους φιλοξενουμένους κυρίως στο τελευταίο 20λεπτο, όταν απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του Μήτογλου και πίεσαν ασφυκτικά για την ανατροπή. Ακόμα περισσότερο αλατοπίπερο είχαν όλα όσα συνέβησαν εκτός αγωνιστικού χώρου, με επίκεντρο τη διαιτησία και τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις – καταγγελίες περί απειλών, προπηλακισμών, υβριστικών και ρατσιστικών επιθέσεων. Μ’ αυτά και μ’ αυτά, οι περίπου 30.000 φίλαθλοι που πήγαν στο ΟΑΚΑ, οι περισσότεροι από τότε που η πανδημία άδειασε τις εξέδρες, μύρισαν τόσο… μπαρούτι όσο σε κανένα άλλο ντέρμπι των τελευταίων 2-3 χρόνων!

Πολλά παράπονα για τη διαιτησία σε ΟΑΚΑ και Τούμπα – Μοιρασιά χθες στη Νεάπολη.

Το νικηφόρο σερί της ΑΕΚ της επιτρέπει να παραμένει μία μόλις ανάσα πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ο οποίος προβλημάτισε ξανά αλλά νίκησε 2-1 στο Αγρίνιο και κράτησε το μοναχικό ρετιρέ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο ΠΑΟΚ νίκησε 4-1 τον Απόλλωνα στην Τούμπα (κι εδώ είχαμε φωνές για τη διαιτησία από τους φιλοξενουμένους) και παρέμεινε σε απόσταση 4 βαθμών από την κορυφή, χωρίς συγκάτοικο πλέον στην 3η θέση τον Βόλο, ο οποίος αναδείχθηκε χθες ισόπαλος 1-1 στη Νεάπολη με τον Ιωνικό και έχασε έδαφος. Με τον Αμπασκάλ στην εξέδρα λόγω τιμωρίας, οι Βολιώτες βρέθηκαν να κυνηγάνε στο σκορ από το 51΄ (κεφαλιά του Βαφέα), αλλά κατάφεραν να σώσουν την παρτίδα με ένα περιπετειώδες γκολ στο 85΄, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Ορόζ η μπάλα βρήκε το κεφάλι του Ρομαό και κατέληξε στα δίχτυα.

Εδαφος έχασε και ο Παναθηναϊκός, στην πρώτη του απώλεια εντός Λεωφόρου έπειτα από τρία νικηφόρα παιχνίδια με ευρύ σκορ. Οι «πράσινοι» κόλλησαν στο 0-0 με τον (άχαστο εκτός έδρας) ΟΦΗ και έμειναν μόνο με την παρηγοριά ότι ο ΠΑΣ Γιάννενα με τον Αστέρα Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 και τον άφησαν στην 5η θέση, τρεις βαθμούς πίσω από την 4η που υπό προϋποθέσεις (ανάλογα με το ποιος θα κατακτήσει το Κύπελλο) δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σε ένα σημαντικό παιχνίδι στη μάχη της παραμονής, ο Ατρόμητος προηγήθηκε δύο φορές στη Λαμία αλλά ισοφαρίστηκε σε 2-2 και παρέμεινε ουραγός, όντας η μόνη ομάδα χωρίς νίκη έπειτα από 8 αγωνιστικές.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή