Έτοιμος για την πρώτη δύσκολη αποστολή ο Αρης

Έτοιμος για την πρώτη δύσκολη αποστολή ο Αρης

Εχοντας διαβάσει τον αντίπαλό του και καταστρώνοντας αναλόγως τα πλάνα του, ο Αρης πετάει σήμερα για το Τελ Αβίβ, όπου αύριο (20.00) θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι του Βλάνταν Ιβιτς, στον πρώτο αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εχοντας διαβάσει τον αντίπαλό του και καταστρώνοντας αναλόγως τα πλάνα του, ο Αρης πετάει σήμερα για το Τελ Αβίβ, όπου αύριο (20.00) θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι του Βλάνταν Ιβιτς, στον πρώτο αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Δύο παιχνίδια που, εκτός από το δέλεαρ της πρόκρισης, θα δείξουν σε μεγάλο βαθμό τι μπορεί να επιτύχουν φέτος οι «κίτρινοι», με τα πρώτα δείγματα να είναι ενθαρρυντικά.

Παράλληλα θα διαφανεί αν μπορεί να ελπίζει σε συμμετοχή στους ομίλους της διοργάνωσης, καθώς σε περίπτωση που περάσει στα πλέι οφ, αντίπαλός του θα είναι η γαλλική Νις. Ενα ισχυρό κλαμπ με ιδιοκτήτη τον Αγγλο μεγιστάνα Τζιμ Ράτκλιφ, το οποίο πέρυσι τερμάτισε στην 5η θέση της Λιγκ 1 και φέτος ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο, έχοντας καθαρά πρωταγωνιστικούς στόχους. Προπονητής της ομάδας της Νίκαιας είναι ο Ελβετός Λουσιάν Φαβρ, με θητεία σε ομάδες της Μπουντεσλίγκα, όπως οι Ντόρτμουντ, Γκλάντμπαχ και Χέρτα, και «σταρ» ο Γαλλοαλγερινός φορ Αμίν Γκιρί, ο Δανός τερματοφύλακας Κάσπερ Σμάιχελ, ο συμπατριώτης του επιθετικός Κάσπερ Ντόλμπεργκ και ο Ουαλλός μέσος Ααρον Ράμσεϊ.

Στην αποστολή της Μακάμπι για την αυριανή αναμέτρηση θα βρίσκεται και ο σπουδαίος επιθετικός Εράν Ζάχαβι, ωστόσο η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη, καθώς ο Ισραηλινός άσος προέρχεται από μυϊκό τραυματισμό και ο Ιβιτς δεν θέλει να ρισκάρει πιθανή υποτροπή του.

Αντιθέτως, στη διάθεσή του τέθηκε ο 30χρονος αμυντικός μέσος Νιρ Μπιτόν με τη μεγάλη θητεία στη Σέλτικ. Το γήπεδο της «ομάδας του λαού», χωρητικότητας 50.000 θεατών, αναμένεται κατάμεστο, με τη διοίκηση του συλλόγου να ανακοινώνει πως διέθεσε ήδη 22.000 εισιτήρια διαρκείας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή