Παναθηναϊκός – Conference League: Με ρίσκο και τον κόσμο για την πρόκριση

Παναθηναϊκός – Conference League: Με ρίσκο και τον κόσμο για την πρόκριση

Ετοιμος να πάρει το ρίσκο που επιβάλλει το βαρύ 2-0 του αγώνα της Πράγας εμφανίστηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μία μέρα πριν από την αποψινή (20.30) ρεβάνς με τη Σλάβια στην «καυτή» Λεωφόρο, που θα κρίνει το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Conference League

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ετοιμος να πάρει το ρίσκο που επιβάλλει το βαρύ 2-0 του αγώνα της Πράγας εμφανίστηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μία μέρα πριν από την αποψινή (20.30) ρεβάνς με τη Σλάβια στην «καυτή» Λεωφόρο, που θα κρίνει το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Conference League. «Δεν έχουμε πολλές επιλογές. Πρέπει να παίξουμε διαφορετικά και να βρούμε λύσεις, να πάρουμε ρίσκο, να εκμεταλλευθούμε την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει ο κόσμος μας. Η στήριξή του μας δίνει ένα παραπάνω κίνητρο, δεν πρόκειται να μας αγχώσει», ήταν η τοποθέτηση του Σέρβου τεχνικού , ο οποίος απέφυγε να σταθεί στη διαιτησία του πρώτου αγώνα, η οποία πέρα από το άσχημο αποτέλεσμα του στερεί και τον Παλάσιος, ενώ προανήγγειλε αλλαγές και σταθερή μεταγραφική πολιτική: «Η κατάσταση στο πρώτο ματς ήταν περίεργη, αρκετοί παίκτες είχαν ελάχιστες προπονήσεις. Τώρα οι Σένκεφελντ και Αλεξανδρόπουλος είναι καλά, η μία εβδομάδα έξτρα δουλειά βοήθησε τον Σπόραρ και τους Αϊτόρ, Ιωαννίδη, Χουάνκαρ, που δεν ήταν πλήρως έτοιμοι. Αν προκριθούμε, όλα θα είναι καλύτερα. Σας διαβεβαιώνω, όμως, ότι η μεταγραφική πολιτική μας δεν εξαρτάται από τον αγώνα αυτό».

Οι Τσέχοι έδειξαν να υπολογίζουν τη δύναμη της κατάμεστης Λεωφόρου, με τον προπονητή τους, Γίντριχ Τρπισόφσκι, να τονίζει ότι η ομάδα του δεν ήλθε για να κλειστεί στην άμυνα. Εβερτον και Σάντος έμειναν στην Πράγα, ο Ουσόρ είναι έτοιμος, ενώ η συμμετοχή των Σορ και Σέντσικ θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή