Ορατότης «μηδέν» στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Ορατότης «μηδέν» στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Εντάξει, δεν έγινε και κάτι ασυνήθιστο για τα ελληνικά ποδοσφαιρικά δεδομένα. Απολύθηκαν με το… καλημέρα τρεις προπονητές από ομάδες της Σούπερ Λιγκ

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντάξει, δεν έγινε και κάτι ασυνήθιστο για τα ελληνικά ποδοσφαιρικά δεδομένα. Απολύθηκαν με το… καλημέρα τρεις προπονητές από ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Ο ένας πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα, ο δεύτερος την πρώτη αγωνιστική και ο τελευταίος, μέχρι τώρα, τη δεύτερη. Θα πείτε πως παλαιότερα είχαμε απόλυση και από την προετοιμασία. Επομένως έχουμε μια βελτίωση…

Δυστυχώς για άλλη μία φορά βιώνουμε καταστάσεις που οδηγούν το ποδόσφαιρό μας προς τις τελευταίες θέσεις της Ευρώπης. Κατορθώσαμε να συναγωνιζόμαστε το Λιχτενστάιν.

Και παρ’ όλη την κατρακύλα, ουδείς δείχνει να ενδιαφέρεται ή να ανησυχεί. Οι παράγοντες στον δικό τους μίζερο κόσμο, για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι να ελέγχουν τα κέντρα αποφάσεων, για να έχουν την εύνοιά τους, ώστε να καλύπτουν τις αδυναμίες τους. Είτε οικονομικές είτε διοικητικές είναι αυτές.

Οι προπονητές, που κατάλαβαν πως δεν μπορούν να… σηκώσουν το κεφάλι στα αφεντικά, δέχονται μοιρολατρικά τις περικοπές και προσπαθούν να βγάλουν «τον λαγό από το καπέλο».

Οι ποδοσφαιριστές, όσοι ταλαντούχοι Ελληνες έχουν απομείνει, δεν χάνουν την ευκαιρία να φύγουν στο εξωτερικό. Γιατί βλέπουν πως οι θέσεις στις ενδεκάδες καλύπτονται από τους αμφιβόλου αξίας ξένους, μετά τις απαιτήσεις των μάνατζέρ τους να συμμετάσχουν σε αυτές.

Και όλα αυτά περνούν απαρατήρητα, αφού η πλειονότητα του Τύπου ελέγχεται, έμμεσα ή άμεσα, από μεγαλοπαράγοντες. Οπότε απαγορεύεται οποιαδήποτε κριτική.

Αποτέλεσμα: Ο φίλαθλος που έπαψε πλέον να τρώει το «κουτόχορτο», σταμάτησε να βλέπει αγώνες της Σούπερ Λιγκ. Απολαμβάνει την μπάλα παρακολουθώντας παιχνίδια των ξένων πρωταθλημάτων.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή