Σούπερ Λιγκ 1: Αγωνιστική με… κακούς οιωνούς

Σούπερ Λιγκ 1: Αγωνιστική με… κακούς οιωνούς

Η διαιτησία σκίασε ξανά τη Σούπερ Λιγκ 1, αυτή τη φορά... πριν από τη σέντρα

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πάπλωμα της διαιτησίας εξακολουθεί να ρίχνει βαριά τη σκιά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και προκαλεί συνεχώς αναταράξεις. Μετά τον… κακό χαμό που έγινε με τις αποφάσεις του Καραντώνη στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης, σειρά αυτή τη φορά πήρε ένας άλλος Ελληνας διαιτητής, πριν καν χρειαστεί να βάλει τη σφυρίχτρα στο στόμα. Η απόφαση του νέου αρχιδιαιτητή να ορίσει τον Τάσο Σιδηρόπουλο στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ έσπασε τη συμφωνία των ομάδων κορυφής να διευθύνουν τα μεταξύ τους παιχνίδια μόνο ξένοι διαιτητές και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με συνέπεια να ανακληθεί άμεσα ο αρχικός ορισμός και να επιλεγεί τελικά ο Βούλγαρος Γκεόργκι Καμπάκοφ για το πρώτο αθηναϊκό ντέρμπι της χρονιάς.

Η ένταση κτύπησε «κόκκινο», λοιπόν, πολύ πριν από τη σέντρα της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 1, με το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ να συγκεντρώνει όλη την προσοχή στην κατάμεστη και πολύ καυτή «Λεωφόρο». Οι «πράσινοι» παραμένουν (όπως πέρυσι) πολύ ισχυροί στην έδρα τους και φιλοδοξούν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους ώστε να χαρούν για άλλη μία αγωνιστική τη μοναξιά της κορυφής, απέναντι σε μια ΑΕΚ (υπέγραψε διετές ο Σιντιμπέ) που εάν ηττηθεί θα βρεθεί από νωρίς στο -5 και θα μπλέξει.

Ο ταλαιπωρημένος από τη νέα κακή ευρωπαϊκή του εμφάνιση Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να επωφεληθεί από το όποιο αποτέλεσμα του ντέρμπι, αρκεί να νικήσει στο Φάληρο τον επικίνδυνο Βόλο. Ιδιο στόχο έχει και ο ΠΑΟΚ με πιο χαμηλό εμπόδιο (Λαμία) στην Τούμπα, ενώ ο Αρης θα δοκιμαστεί στην Τρίπολη πριν από την άφιξη του Αλαν Πάρντιου, γνωρίζοντας καλά ότι μια τρίτη συνεχόμενη απώλεια βαθμών θα τον αφήσει πολύ πίσω. Αμφίρροπα μοιάζουν και τα τρία υπόλοιπα παιχνίδια.

Δεσπόζει το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ – Υπέγραψε ο Σιντιμπέ.

Συνοπτικά το πρόγραμμα (4η αγωνιστική): ΣΑΒΒΑΤΟ: 18.30 ΟΦΗ – Παναιτωλικός, 19.15 ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός, 21.30 Ιωνικός – Ατρόμητος. ΚΥΡΙΑΚΗ: 18.30 Ολυμπιακός – Βόλος, 21.30 Αστέρας Τρίπολης – Αρης, Παναθηναϊκός – ΑΕΚ. ΔΕΥΤΕΡΑ: 19.00 ΠΑΟΚ – Λαμία.

Η βαθμολογία (3 αγώνες): Παναθηναϊκός 9, Ολυμπιακός 7, ΠΑΟΚ 7, ΑΕΚ 6, Παναιτωλικός 4, Ατρόμητος 4, Αρης 4, Βόλος 4, Αστέρας Τρ. 3, ΟΦΗ 3, Λαμία 2, Ιωνικός 1, Λεβαδειακός 1, ΠΑΣ Γιάννινα 1.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή