Ολυμπιακός: Ο χρόνος θα αξιολογήσει την επένδυση

Ολυμπιακός: Ο χρόνος θα αξιολογήσει την επένδυση

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε μια επικίνδυνη στροφή. Οι αλλαγές δύο προπονητών και οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ είναι σίγουρο πως έχουν επιφέρει μια αναστάτωση στην ομάδα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η διοίκηση της ΠΑΕ καλείται να αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση. Ούτε φυσικά είναι η πρώτη ομάδα που αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα. Η ΑΕΚ πριν από χρόνια άρχισε να βιώνει μια τέτοια περιπέτεια.

Τότε είχε προτιμηθεί να δοθεί έμφαση στην κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, κάτι που σίγουρα θα ανοίξει νέους ορίζοντες, ενώ μόλις από την εφετινή περίοδο φαίνεται να υπάρχει σχεδιασμός.

Την ίδια περιπέτεια βίωσε και ο Παναθηναϊκός, για πολλά χρόνια, λόγω της αποτυχίας της «πολυμετοχικότητας». Η πρόσληψη πέρυσι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και η απόκτηση παικτών που μπόρεσαν να βοηθήσουν ουσιαστικά, έφεραν το ποθητό αποτέλεσμα. Η ομάδα δείχνει πως έχει μπει για τα καλά στον δρόμο του πρωταθλητισμού.

Το αφεντικό των «ερυθρολεύκων», για να μπορέσει να πετύχει την ανάκαμψη, επέλεξε την απόκτηση μεγάλων ονομάτων. Η άφιξή τους σίγουρα δημιούργησε παγκόσμια εντύπωση, ενώ αναπτέρωσε και τις ελπίδες των οπαδών τους.

Επειδή όμως τα πάντα, αρνητικά και θετικά, επιβεβαιώνονται εντός του αγωνιστικού χώρου, προς το παρόν ουδείς μπορεί να εγγυηθεί κατά πόσον τα αποτελέσματα θα είναι τα επιθυμητά. Αφού λόγω της μη συμμετοχής των περισσοτέρων στην παρούσα φάση των ευρωπαϊκών αγώνων αλλά και ορισμένων, λόγω φυσικής κατάστασης, στις εγχώριες διοργανώσεις, η πολύ μεγάλη αυτή επένδυση της ΠΑΕ θα χρειαστεί χρόνο για να δείξει κατά πόσο θα αποδώσει.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή